Ajankohtaista

 

Tule tekemään hyvät tilinpäätösostot!

Jussilla on tupa täynnä tarjouksia, joten kipin kapin myymälään tekemään hyvät tilinpäätösostot! Meiltä löydät muun muassa laadukkaat Stihlin pienkoneet työmaalle, kotiin, mökille tai vaikka naapurille lahjaksi. Lue lisää.

REKRY: Kone- ja varaosamyyjä hakusessa!

Hyville Jusseillle löytyy aina hommia!

Nyt etitään iloseen joukkoomme kone- ja varaosamyyjää, jolla on asiakaspalveluasenne kohillaan ja mieluusti jonku verran aiempaa kokemusta vastaavista hommista. Jämpti ja reipaskin pitäis olla, että hommat tullee hoijettua ja asiakkaat pyssyy tyytyväisinä. Jos täytät itte tämmöset kriteerit, nii laita hakemusta osotteeseen villiratas(a)mail.suomi.net tai jos oikein rohkiaksi rupiaa, nii saahan sitä tulla vaikka suoraan Tuiran toimipisteeseen kasvotusten jutustelemaan. Jos tunnet jonku toisen, joka sopis hyvin meijän sakkiin, nii saa vinkata tutulle/kaverille/naapurille avoimesta paikasta!

Lue Jussin Pyöräpisteen uusi lehti!

Ensimmäinen lehti on luettavissa nyt myös verkkosivuillamme. Lehdessä mm. vinkit pyörän huoltoon, nurmikkokalenteri sekä Oulun alueen parhaat pyöräilyretkikohteet. Lehden voit lukea täältä!

Jussin Pyöräpisteen lehti