Maksutavat ja toimitusehdot

YHTEYSTIEDOT

OK Villiratas OY / Jussin Pyöräpiste Y-tunnus: 2036095-1 Sähköposti: info@jussinpyora.fi Puhelin: 044 725 5202 Käyntiosoite: Valtatie 49 A 1, 90500 Oulu  

DIGITAALINEN LAHJAKORTTI

Digitaaliset lahjakortit käyvät kaikkiin Jussin Pyöräpisteen tuotteisiin ja palveluihin. Lahjakortit ovat kiinteäsummaisia ja niiden arvo on merkitty digitaaliseen lahjakorttiin. Lahjakortin ostosta ei peritä toimituskulua.
  • Lahjakortti käy maksuvälineenä Jussin Pyöräpisteellä Tuiran ja Oulunlahden myymälöissä sekä nyt myös eJussi-Verkkokaupassa.
  • Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.
  • Lahjakortti on käytettävä kerralla yhdessä osassa.
  • Lahjakorttia tai siitä yli jäänyttä summaa ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata.
  • Lahjakortti on käytettävissä myös alennustuotteisiin.
 

SESONKILAHJAKORTTI

Sesonkilahjakortteja voi käyttää vain ennalta määrättyihin Jussin Pyöräpisteen tuotteisiin tai palveluihin. Tuote tai palvelu ja siihen liittyvät ehdot ilmoitetaan erikseen lahjakortissa. Jussin Pyöräpiste pidättää oikeuden muuttaa lahjakorttivalikoimaa. Muutokset tulevat voimaan ilman etukäteisilmoitusta.  
Ennakko-Jussin keväthuolto ja Sähkö-Jussin talvihuolto
Lahjakortin tuoman alennuksen (-20 % perushuollosta) ehtona on, että pyörä tuodaan liikkeeseen 31.3.2023 mennessä. 1.4.2023 jälkeen lahjakortin haltija ei ole enää oikeutettu -20 % alennukseen. Lahjakorttia ja siihen kirjattua summaa voidaan kuitenkin käyttää edelleen osana pyörän kevät/perushuollon maksua 12 kk ajan.  

TILAAMINEN

Digitaalisen lahjakortin voi tilata vain Jussin Pyöräpisteen verkkokaupasta. Kun verkkokaupan tilaus on vastaanotettu, lähetetään tilausvahvistus annettuun sähköpostiin 24 h sisällä tilauksesta. Jos et vastaanota tilausvahvistusta vuorokauden sisällä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@jussinpyora.fi. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnan.  

MAKSAMINEN

Verkkokaupassa käytetään Paytrail maksutapaa. Paytrail on turvallinen maksutapa. Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksun kauppiaalle. Maksu on välitetty, kun tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Paytrail Oyj. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä: info@jussinpyora.fi  
Pankkimaksut
Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tuotteet ja/tai palvelut voi maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteella maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun verkkokauppiaalle. Verkkokauppa ohjaa suoraan omaan pankkiin suorittamaan maksu turvallisesti.  
Luottokorttimaksut
Verkkokaupassa voi maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.  
Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.  
Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot  
MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn ehdot
 
Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf) Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)  
Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla. Apple Payn käyttöehdot
 
Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.  
Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf) Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf) Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf) Lue lisää: walley.fi  
Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf) Lue lisää: jousto.com  
OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf) OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf) Lue lisää: op.fi  
AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi  

TOIMITUS

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää Pyörien toimitusaikaan vaikuttaa se, onko pyörä myymälässä vai varastolla. Jos tuote on varastotuote, se haetaan varastolta, kasataan, sille tehdään luovutushuolto, koeajetaan, tehdään takuupaperit ja pakataan. Digitaalinen lahjakortti ja tilausvahvistus toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen 24 h sisällä tilauksesta. Mikäli tilaus tehdään pyhäpäivänä (mukaan lukien lauantai ja sunnuntai) toimitus siirtyy seuraavalle arkipäivälle. Voit myös ladata tulostettavan pdf-lahjakortin koneellesi heti maksun suoritettuasi. Jussin Pyöräpiste ei toimita verkosta tilattuja lahjakortteja postitse, ainoastaan digitaalisesti. Fyysisen lahjakorttikotelon voi lunastaa vain liikkeestä lahjakorttioston yhteydessä.  

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Digitaalinen lahjakortti on räätälöity tuote, eli se on ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. Siksi digitaalista lahjakorttia ei voi vaihtaa, palauttaa tai sen ostoa peruuttaa. Palautusohjeet  

REKLAMAATIO JA TUKI

Tilaukseen, toimitukseen ja tuotteen käyttöön liittyvissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä Jussin Pyöräpisteen asiakaspalveluun. Reklamaation voi tehdä suoraan myymälässä tai asiakaspalvelun sähköpostin kautta.  

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA

Jussin Pyöräpiste vastaavat henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Voit tutustua yrityksen rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen tarkemmin täällä.
Bianchi
Crescent
Felt
Haibike
Helkama
Monark
Orbea
KTM
Merida
Husqvarna
Honda
Winora