Palautusohjeet

Mikäli joudut palauttamaan tilauksesi, ilmoita siitä aina ensin osoitteeseen verkkokauppa@jussinpyora.fi. Laita viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, tilauksesi tilausnumero sekä tilinumerosi.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuote tulee pakata huolella. Jos tilaus koostuu useasta eri tuotteesta ja palautat niistä vain osan, postikuluja ei palauteta. Tuotteen voi aina palauttaa myös myymäläämme.

Palautettava raha maksetaan sinulle, kun tuote on saapunut takaisin myymälään ja se on tarkistettu ja kunnossa.

Pyörän palautus

  • Palautettaessa pyörää, pyörä tulee pakata hyvin pahviin, niin kuin se oli saapuessa.
  • Mikäli pyörä ei kokonaisuudessaan mahdu alkuperäiseen pakkaukseen, pyörän renkaiden tulee pystyä pyörimään / pyörää tulee voida liikuttaa sen omilla pyörillä
  • Ohjaustanko tulee kääntää pyörän rungon suuntaisesti.
  • Polkimet tulee irrottaa. Polkimet ja niiden ohessa mahdolliset irtoavat osat (sokat yms.) tulee pakata omaan pussiin ja kiinnittää runkoon siten, että ne kestävät kuljetuksen ja pysyvät mukana.
  • Irrotettavat tarvikkeet, kuten lamput, tulee laittaa pussiin ja kiinnittää runkoon siten, että ne pysyvät pyörän mukana kuljetuksen ajan.

Muista avaimet!

PYÖRÄN AVAIMET TULEE KIINNITTÄÄ OHJAUSTANKOON HYVIN, mielellään nippusiteellä. Jos pyörän avaimet eivät palaudu pyörän mukana, tulee asiakkaan lähettää ne joko pahvipaketissa tai kuplamuovillisessa kirjekuoressa osoitteeseen: Jussin Pyöräpiste, Valtatie 49, 90500 Oulu

Asiakas maksaa kirjeen postimaksun. Ostoksen summa palautetaan vasta, kun sekä pyörä että avaimet ovat saapuneet takaisin myymälään.

Palautusosoite

Jos pyörä tai muu tilattu tuote palautetaan postitse, paketti tulee toimittaa Matkahuollon toimipisteeseen. Pakettiin tulee kiinnittää vastaanottajan tiedot sekä Matkahuollon palautuskoodi:

Asiakaspalautus: 9557054, Jussin Pyöräpiste, Valtatie 49, 90500 Oulu

Kun pyöräsi tai muu tuotteesi on palautunut liikkeeseen, tarkistamme, että se on myyntikuntoinen ja kaikki osat ja tarvikkeet ovat mukana. Todettuamme, että palautus on kunnossa, palautamme ostoksesi summan tilillesi. Ilmoitamme, kun palautus on suoritettu.

Bianchi
Crescent
Felt
Haibike
Helkama
Monark
Orbea
KTM
Merida
Husqvarna
Honda
Winora