HOX! Koronapandemian luoman maailmanlaajuisen pyöräilybuumin seurauksena kaikki verkkosivuillamme listatut pyörät eivät ole välttämättä saatavilla liikkeissämme.
Voit varmistaa pyörän saatavuuden piipahtamalla liikkeessä, laittamalla viestiä osoitteeseen info@jussinpyora.fi tai soittamalla 044 725 5202.Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Vuoden 2021 alussa voimaan astui uusi työsuhdepyöräetu, jonka ansiosta työntekijät voivat saada laadukkaan polku- tai sähköpyörän käyttöönsä verovapaasti. Työsuhdepyörien hankinnasta vastaa yleensä työnantaja, joka pidättää kustannukset palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna. GoByBike palvelu vähentää työnantajan taakkaa ja hallinnoi pyöriä eduntarjoajan puolesta.

 

Veroetu

 

Työsuhdepyörän veroetu on suurimmillaan 1200 e vuodessa, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että työntekijä voi ottaa osan palkastaan verottomana polkupyöränä. Verovapaan palkan suuruus riippuu valitusta pyörästä ja työntekijän veroprosentista. Oli lopullinen veroetu mikä tahansa, valitsemalla työsuhdepyörän omakustanteisen pyörän sijaan, säästää työntekijä pyörän ostossa jopa satoja euroja! Säästöjen määrän voi arvioida etukäteen GoByBiken työntekijän laskurin avulla. Myös työnantajat voivat arvioida työsuhdepyöristä syntyvät kulut ja säästöt ennakkoon työnantajan laskurilla.

 

Työsuhdepyörän hankintaan kuuluu myös mittava määrä muita, kuin rahallisia etuja – niin työntekijän kuin työnantajan näkökulmasta.

 

Työntekijän edut:

 

  • Uusi pyörä pienillä pääomakustannuksilla
  • Lupa käyttää niin työ- kuin vapaa-ajalla
  • Hyötyliikunnan ja hyvinvoinnin lisääntyminen
  • Autoilun vähentämisestä syntyvät säästöt ja ympäristöystävällisyys
  • Mahdollisuus lunastaa pyörä itselle edullisesti työsuhteen päätyttyä

 

Työnantajan edut:

 

  • Työhyvinvoinnin lisääminen ja tulosten parantuminen
  • Sairauspoissaolojen vähentyminen ja niistä koituvien kustannukset lasku
  • Työntekijöiden sitouttaminen ja yrityksen houkuttelevuuden vahvistaminen
  • Autopaikkojen vähentämisestä syntyvät säästöt
  • Näkyvä ilmastoteko

 

Pyörän hankinta

 

Jussin Pyöräpiste tarjoaa työsuhdepyöriä GoByBiken kautta. GoByBike on vaivaton, helppo ja vastuullinen leasingpalvelu, joka huolehtii polkupyörien hallinnoinnista työnantajan puolesta. GoByBike hoitaa niin työsuhdepyörien hankinnan, huollon ja ylläpidon, vahingot ja varkaudet kuin palautukset tai  lunastukset itsenäisesti työntekijän kanssa.

 

GoByBiken käyttöönotto on naurettavan helppoa ja onnistuu täysin sähköisesti! Työnantajan tehtävät kiteytyvät kolmeen osaan: palveluun tutustumiseen, sopimuksen kirjoittamiseen ja edun tiedottamiseen henkilöstölle. Myös työntekijän rooli on aivan yhtä vaivaton. Työnantajan liityttyä GoByBike palveluun, voi työntekijä saapua Jussin Pyöräpisteelle ja valita valikoimasta mieleisensä sähkö- tai polkupyörän (max 4000 €). GoByBike huolehtii pyörän ostosta, minkä jälkeen se toimitetaan työntekijälle sopimuksen mukaan. Työsuhdepyörä on tästä lähin vapaasti käytössä vuokrakauden päättymiseen asti, minkä jälkeen se joko palautetaan tai lunastetaan omaan käyttöön.

 

Jäikö jokin mietityttämään? Lue lisää GoByBike palvelusta tai kysy lisää myymälästämme! 

 

Viimeisimmät julkaisut