Nyt Jussilta kaikki STIHL-Pienkoneet - 30%

Yritysinfo + Tarinamme

Jussin Pyöräpiste on oululainen polkupyörien ja pienkoneiden erikoisliike, joka tunnetaan laatuvalikoimasta ja mainosta palvelusta. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua Tuiran ja Oulunlahden myymälöissä, lisäksi voit tehdä hyviä ostoksia myös uudessa eJussi-verkkokaupassa.

 

TUIRA

Tuiran liikkeemme valikoimasta löydät kattavasti pyöriä ja pienkoneita, tarvikkeita ja varaosia sekä polkupyörien ja pienkoneiden huoltopalvelut. Sähköpyöräpisteemme löydät vastapäätä Tuiran myymäläämme.

Valtatie 49, 90500 Oulu
Polkupyörät p. 044 725 5202
Pienkoneet p. 044 725 5201
info@jussinpyora.fi

Palaute
palaute@jussinpyora.fi

Avoinna:
Ma–pe 9–18
La 9–14
Su SULJETTU

 

OULUNLAHTI

Oulunlahden liikkeemme valikoimasta löydät pyörät, pienkoneet sekä pyörien varaosat ja tarvikkeet. Polkupyörä-huoltomme hoitaa kaiken merkkiset polkupyörät huippu-kuntoon. Otamme vastaan myös huollettavat pienkoneet, jotka kuljetamme pienkoneiden huoltopisteellemme Tuiraan.

Jukolankuja 1–3, 90410 Oulu
p. 044 725 5205
info@jussinpyora.fi

Palaute
palaute@jussinpyora.fi

Avoinna:
Ma–pe 9–17
La 9–14
Su SULJETTU
Kemin pyörä ja varaosa
 

Kemi

Kemin Pyörä ja Varaosa on polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike Kemissä. Tarjoamme kaikille myymillemme tuotteille käytönopastusta, huoltoa, huolto-opastusta ja varaosapalvelua. Meillä on myös polkupyöriä vuokrattavana.
Polkupyöräliikkeemme toiminta on keskittynyt Kemin ja Meri-Lapin alueelle, mutta palvelemme mielellämme asiakkaita laajemmallakin alueella. Kemin Pyörä ja Varaosa on täyden palvelun polkupyöräliike kaikkiin pyörä- ja pienkonetarpeisiisi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Täikönkatu 1 94100 Kemi
p. 040 7049781
aarne.kauhanen@pp1.inet.fi

Avoinna
Ma–pe 9–18
La 9–15
Su SULJETTU
e-jussi-logo

Verkkokauppa

Verkkokauppamme asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi. Laita vain mailia alla olevaan osoitteeseen niin autamme mielellämme kaikessa mahdollisessa.
verkkokauppa@jussinpyora.fi

Avoinna:
Ma–pe 9–16

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

YhteydenottoTarjouspyyntö


Bianchi
Crescent
Felt
Haibike
Helkama
Monark
Orbea
KTM
Merida
Husqvarna
Honda
Stihl
Winora