Kaikki pyörät
Pitoa talven menoihin! Nastarenkaat varmistavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen myös talven paukkupakkasilla. Pyöräile huoletta lumella ja jäällä, oli sitten kyse keskustan kivikaduista tai lähimetsän luontopoluista. Myymämme SuomiTyres renkaat valmistetaan puhtaista kumiseoksista, joissa haitalliset öljyt korvataan matala-aromaattisilla öljyillä. Jatkuvan ja perusteellisen kehitystyön ansiosta SuomiTyres onkin edelläkävijä puhtaiden ja ympäristöystävällisten renkaiden valmistuksessa!
Brändit
Kaikki pienkoneet
Naisten ja miesten hybridit vapaa-ajalle sekä työ- ja koulumatkapyöräilyyn. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva hybridipyörä jokaisen menoon ja tyyliin.
Fatbiket eli suomalaisittain läskipyörät sopivat erinomaisesti monipuoliseen maastoajoon. Leveiden renkaidensa ja erinomaisen pitonsa vuoksi ne ovat loistavia lumella, pehmeällä alustalla ja juurakkoisessa maastossa pyöräilyyn. Fatbiket ovat todellisten seikkailijoiden pyöriä – niillä pääsee sinne, minne ei aikaisemmin ole pyörällä päässyt!
Ajomukavuutta ja vauhdin hurmaa aktiivisille pyöräilijöille. Vie pyöräilysi täysin uudelle tasolle, kun sähköavustus tuo lisävoimaa rankimpiinkin ylämäkiin. Sähköpyörävalikoimastamme löydät niin sporttiset kuin klassisemmatkin pyörämallit sähköavusteisina. Kaupunkiajoon, työmatkapyöräilyyn, kauppareissuille tai metsäretkille – missä sinä viilettäisit sähköpyörällä?
Monipuolinen valikoima polkupyöriä nuorille pyöräilijöille rengaskoossa 24”-26” niin koulumatkoille kuin maastossa seikkailuun. Laadukkaat ja kestävät pyörät monipuolisilla varusteilla sekä erilaisiin tyyleihin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja koeajolle koko perheellä!
Näppärät ajopelit aloitteleville pyöräilijöille ja pienille hurjapäille. Kevyet ja kestävät lasten polkupyörät pienten pyöräilijöiden alkutaipaleelle. Värikkäät yksityiskohdat ja kätevät varusteet saavat lapsesi rakastumaan pyöräänsä. Muistakaa myös valita tyyliin sopiva pyöräilykypärä sekä muut lisävarusteet, jotka löytyvät luonnollisesti Jussin pyöräpisteeltä!
Monipuoliset cyclocrossit eli crossarit ja kilpapyörät harrastus- ja treenipyöräilyyn. Cyclocrossit toimivat vauhdikkaassa menossa maantieajosta maastopoluille. Hyvin rullaavat, keveät pyörät, joilla saat parhaan mahdollisen ajoasennon, takaavat nopeavauhtisen ajokokemuksen. Ota ilo irti tästä vauhdikkaasta kuntoilumuodosta!
Fiksu pyöräilijä näkyy, pitää valot päällä ja välttää onnettomuudet. On sanomattakin selvää, että syyskeleillä tai pimeässä pyörän valot ovat kypärän lisäksi ne tärkeimmät turvavarusteet. Ja Jussin myymälöistä löydät oikeanlaiset valoratkaisut jokaiseen pyörään ja käyttötarkoitukseen.
Laadukkaita ja eri tarpeisiin suunniteltuja valoja on nykyään tarjolla paljon. Valot ovat yleensä paristokäyttöisiä tai ladattavia ledilamppuja, mutta lisäksi markkinoille on tullut mielenkiintoisia uusia innovaatiota, kuten valoilla varustetut kypärät.
– Meiltä löytyy tällä hetkellä kaksi hienoa valokypärää, Lumos Matrix sekä Lumos Ultra. Niihin on integroitu sekä etu- että takavalot ja toiseen malliin jopa vilkut. Lisäksi kypärät ovat sillä tavalla älykkäitä, että jos ajaja esimerkiksi jarruttaa voimakkaasti, kypärän takaosan ledinäyttö varoittaa takana tulevia, kertoo Jussin Pyöräpisteen Kalle Röppänen.
Pyörätrendit muuttuvat, mutta sama koskee valoja. Röppäsen mukaan valojen muotoilussa on menty paljon eteenpäin ja osa valoista on ulkoasultaan erittäin tyylikkäitä. Monet miettivätkin tarkkaan millaiset valot valitsevat, koska haluavat erottua massasta myös tällä tavalla. Toisille taas merkitsee enemmän käytännöllisyys. Jos pyörä jää usein parkkiin kaupungille, nopeasti irrotettava valo on järkevä, eikä se häviä varkaan taskuun.
Jos pyörällä ajetaan pääsääntöisesti kaupungissa katuvalojen kera, riittää valoksi yleensä kevyempi ja edullisempi huomiovalo. Jos taas mennään ajamaan maastoon, valotehoa tarvitaan reilusti enemmän.
– Varsinkin märällä kelillä metsän maaperä ja ympäristö imee valotehoa. Oman maastopyöräni etuvalossa tehoa on noin 2500 lumenia, mikä kyllä riittää mainiosti kelillä kuin kelillä. Kaupunkipyörässä onkin sitten huomattavasti vähemmän jerkkua, mutta sen valon tarkoitus onkin lähinnä kertoa autoilijoille, että täällä mennään.
Valojen asentaminen sujuu yleensä helposti, mutta poikkeuksena ovat sähköpyörät, joiden valoasennukset kannattaa jättää valtuutetulle ammattilaiselle.
– Kaikissa sähköpyörissä ei ole valmiina valoja, mutta sellaiset niihin toki saadaan. Valojen asennus jälkikäteen saattaa kuitenkin vaatia moottorin avaamista ja virransyötön testausta ja paljon muutakin. Eikä jännitteen kanssa kannata lähteä kokeilemaan omia sähkömiehen taitojaan. Siinä voi tehdä karhunpalveluksen pyörälle ja myös itselleen.
Laadukas polkupyörän valo on varsin huokea investointi, joka lisää turvallisuutta ja ajamisen iloa. Tervetuloa hyville valokaupoille!