Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
CRESCENT ELIN PUNAINEN, KOKO 51 CM

2 399,00 

Varasto loppu

Tilaa ilmoitus kun tuotetta on saatavilla

Elin on naisten rungollinen sähköavustuksella ja 7 vaihteella varustettu kulkupeli. Edessä sijaitseva 250W E-going moottori poistaa ylämäen tuomat ongelmat ja vastatuuletkaan eivät enää hidasta.

Pyöräily Crescent Elinillä on hieno kokemus. Jyrkät rinteet tuntuvat suorilta ja raskas kuorma ei tunnu. Tähän ei liity taikaa, vaan vain hyvä ja nerokas suunnittelu. Elin on sähköpyörä ja sähkömoottorin, akun ja Crescentin patentoidun E-going-järjestelmän ansiosta voit polkea ilman suurta vaivaa, rinteestä ja kuormasta riippumatta. Voit itse ohjata moottorilta haluamaasi apua: minkä viidestä tehotilasta haluat. Kaikkea ohjataan ohjaustangosta, eikä se ole sen ihmeellisempää kuin eri vaihteen valitseminen vastuksen muuttuessa. Ohjaustankoon sisäänrakennettu näyttö näyttää valitun tehotilan, nopeuden, kuinka paljon latausta on jäljellä akussa ja kuinka pitkälle teho voi viedä. Kaikki on rakennettu nykyaikaiseen 7-vaihteiseen naisten pyörään, jossa on matala sisääntulo, jalkajarru takana ja rullajarru edessä. 11 Ah akku sijaitsee tavaratelineessä, joka puolestaan ​​on kiinteä osa alumiinirunkoa. Se on helppo purkaa ja ottaa mukaan latausta varten. Pyörään kuuluu mukaan alumiininen pyöräkori, jossa laukku kulkee  mukana, seisontatuki, hyväksytty lukko ja valaistus.

LAATUKOMPONENTIT
Kun Crescent valitsee osia pyörälle, he ajattelevat turvallisuutta, suorituskykyä, kestävyyttä ja nautintoa. Tämän pyörän kanssa voit hengailla märässä ja kuivassa vielä vuosia. Siksi jokaisen mallin jokainen pieni osa valitaan huolellisesti ja testataan kerta toisensa jälkeen ennen kuin ne hyväksytään kokoonpanoon. Crescent kehittää TEC-komponentteja itse, muut yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa. Mutta yksi asia niillä kaikilla on yhteistä: heidät valitaan tekemään kovaa työtä, jota pyöräilijä odottaa Crescentin tekevän.

Vaikkakin nimenä on Crescent kaupunkipyörät sopii nämä pyörät yhtä hyvin kaupunkiin, sorateille, maanteille kuin myös pyöräretkelle lasten kera. Näillä pyörillä on kevyt polkea ja naistenmallien satulalle on helppo nousta sillä jalkaa ei tarvitse nostaa kovin korkealle.