Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
CRESCENT ZETTA SORA 18V 59CM BLACK

999,00  749,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5706690181733 Categories: , ,

Zettan satulassa olet valmis melkein mihin tahansa. Kevyt alumiinirunko on vahva ja kestävä ja sen geometria tekee siitä sopivan sekä harjoitteluun että työmatkaan. Istuma-asento on mukava olematta täysin pystyssä, ja ohuiden istuintukien ansiosta Zetta tarjoaa mukavuutta, joka ei vain tee sinusta mukavaa – tämä joustavuus tarkoittaa myös sitä, että et väsy yhtä nopeasti, joten voit ajaa nopeasti pidempään.

Ohjaustanko on suora, ja vaihteisto- ja jarrusäätimet ovat helposti ulottuvilla ergonomisista kahvoista. Kilpavarusteiden (Shimano Sora, joka on tietämättömille tiemaailman vaihdesarja, joka takaa nopean pyöräilyn mahdollistavan välityssuhteen) ansiosta 18 asentoa, puhkaisunkestävät 32 mm renkaat, jotka sekä rullaavat että pitävät asfaltissa erittäin hyvin , voit pyöräillä todella nopeasti. Tehokkaiden ja turvallisten Shimano-hydraulisten levyjarrujen avulla olet aina hallinnassa. Nopeat pysähdykset eivät ole ongelma, mikä on suuri etu kaupunkiliikenteessä. Mustat komponentit sopivat täydellisesti rungon mattamustaan ​​maaliin. Nopea ja tyylikäs pyörä niille, jotka haluavat yhdistää harjoittelun työmatkalla.

Kaapeli on vedetty rungon sisään – osittain pyörän näyttämiseksi paremmalta, mutta ennen kaikkea vaihteisto- ja jarruvaijerien suojaamiseksi lialta ja kosteudelta.

Tietenkin Crescent Zettassa on valmiit kiinnikkeet laukkutelineiden, -seinämien ja -tukien varalle. Paino: 11,6 kg.