Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
STIHL FUNCTION UNIVERSAL TAKKI KOKO: S

110,30  71,70 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0886661923748 Categories: ,

No tässäpä metsänhoitohommiin oivallinen pusakkatakki! Hyvä näkyvyys runsaan huomiovärityksen ansiosta, hengittävä kangas antaa optimaalisen mukavuuden, väri antrasiitti, musta ja huomio-oranssi. Kahdessa sivutaskussa ja yhdessä vetoketjullisessa rintataskussa voi säilyttää esimerkiksi älypuhelinta tai ensiapupakkausta. Hartioissa ja selässä on liikkumavaraa, olka- ja kyynärpäiden materiaali on lujaa. Tuuletusaukot, iso STIHL logo selkäpuolella.

Valmistajan ilmoittama koko: S: Henkilön pituus: 172-178cm. Rinnan ympärys: 84-92cm.

HENGITTÄVYYS
LÄMPÖ JA HIKI POISTUVAT VAATTEEN LÄPI. Hengittävä materiaali takaa käyttömukavuuden myös rasittavassa työssä. Kosteus siirtyy ulos ja raitista ilmaa pääsee sisään.

SUURI HUOMIOVÄRIN OSUUS
PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ. Pysy näkyvissä myös silloin, kun näkyvyys on huono, ja vältät siten onnettomuudet. EN ISO 20471 -standardin mukaisen oranssin huomiovärin suuren osuuden ansiosta suojavaatteesi herättävät entistä paremmin huomiota. Tämä standardi määrittää huomiovärin ja heijastavien raitojen vähimmäispinta-alan.

JOUSTAVAT ALUEET
LISÄÄ LIIKKUMISVAPAUTTA. Työhousujen tärkeimmillä liikealueilla on käytetty joustavaa materiaalia. Näin voit aina nauttia erinomaisesta käyttömukavuudesta.

Pesu 60°C
STIHLin vaatteita voidaan pestä 60°C:ssa. Se on tärkeää, paitsi hygienian kannalta, myös pinttynyttä likaa vastaan.

TUULETUSAUKOT
MIELLYTTÄVÄÄ KÄYTTÖMUKAVUUTTA. Yksilöllinen mukava lämpötila vaihtelee henkilön, senhetkisestä fyysisen rasituksen ja ulkolämpötilan mukaan. Integroidut tuuletusaukot sallivat kehon lämmön poistumisen vaatteista tarpeen mukaan, mikä takaa käyttömukavuuden ja miellyttävän tunteen.