Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
STIHL FUNCTION ERGO TAKKI KOKO: S

155,00  100,75 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0886661921799 Categories: ,

Teekkö kovia mettätöitä, jotka vaatii myös vaatteelta kestävyyttä? Tässä on kuule takki, joka on valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista pitkäaikaiseen käyttöön. Väri oliivi/huomioväri oranssi, joustava sisäosa, tuuletusaukoilla, ensiaputasku, kaksi vetoketjutaskua rinnassa, vahvistetut kyynärpäät, heijastinnauhat sekä huomioväri suurella alueella takaa näkyvyyden, iso STIHL logo selässä.

Valmistajan ilmoittama koko: S : Henkilön pituus: 170-176cm. Rinnan ympärys: 88-96cm.

 

HENGITTÄVYYS
LÄMPÖ JA HIKI POISTUVAT VAATTEEN LÄPI. Hengittävä materiaali takaa käyttömukavuuden myös rasittavassa työssä. Kosteus siirtyy ulos ja raitista ilmaa pääsee sisään.

HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA
ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA SÄÄNKESTÄVYYTTÄ. Suojavaatteet on valmistettu vedenpitävästä ja silti hengittävästä materiaalista. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Ylimääräinen lämpö ja hiki siirtyvät ulospäin.

SUURI HUOMIOVÄRIN OSUUS
PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ. Pysy näkyvissä myös silloin, kun näkyvyys on huono, ja vältät siten onnettomuudet. EN ISO 20471 -standardin mukaisen oranssin huomiovärin suuren osuuden ansiosta suojavaatteesi herättävät entistä paremmin huomiota. Tämä standardi määrittää huomiovärin ja heijastavien raitojen vähimmäispinta-alan.

JOUSTAVAT ALUEET
LISÄÄ LIIKKUMISVAPAUTTA. Työhousujen tärkeimmillä liikealueilla on käytetty joustavaa materiaalia. Näin voit aina nauttia erinomaisesta käyttömukavuudesta.

Pesu 60°C
STIHLin vaatteita voidaan pestä 60°C:ssa. Se on tärkeää, paitsi hygienian kannalta, myös pinttynyttä likaa vastaan.

TUULETUSAUKOT
MIELLYTTÄVÄÄ KÄYTTÖMUKAVUUTTA. Yksilöllinen mukava lämpötila vaihtelee henkilön, senhetkisestä fyysisen rasituksen ja ulkolämpötilan mukaan. Integroidut tuuletusaukot sallivat kehon lämmön poistumisen vaatteista tarpeen mukaan, mikä takaa käyttömukavuuden ja miellyttävän tunteen.