Uudet Suomi Tyres -nastarenkaat pyörivät valikoimaamme!

Vanha kotimainen merkki – uudet tuulet! LieksaTyres Oy:n tehtyä onnistuneet kaupat perinteikkään polkupyörätehtaan omistajuudesta, on markkinoille pomppinut niin päivitettyjä versioita vanhoista rengasmalleista kuin teräksen kovia uutuuksia. Lopeta sutiminen ja käy vaihtamassa meillä pyörääsi renkaat, joiden nasta pitää.

 

Renkaita kotimaisella ammattitaidolla – ja vielä kotimaassa

 

Laadukkaat Suomi Tyres renkaat valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Lieksassa, jossa ”talvet ovat vielä talvia”. Heillä jos jollain pitäisi siis olla tietoa ja kokemusta liukkaista pakkaskeleistä! Itse asiassa Suomi Tyres on tällä hetkellä ainoa polkupyörän nastarenkaita valmistava tehdas koko Skandinaviassa.

 

Tehtaalla pidetään huolta perinteiden kunnioittamisesta, mikä ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin paikalleen jämähtäminen. Jatkuva tuotekehitys, laadunvalvonnan parantaminen ja materiaalihankinnan uudistaminen ovat tehneet Suomi Tyres -brändistä varteen otettavan kilpakumppanin rengasmarkkinoilla.

 

Puhdasta kumia jo kymmenen vuoden takaa

 

Kaikki Suomi Tyres -renkaat valmistetaan puhtaista kumiseoksista, joissa haitalliset öljyt on korvattu matala-aromaattisilla öljyillä. Suomi Tyres onkin ollut edelläkävijä puhtaiden ja ympäristöystävällisten renkaiden valmistuksessa jo vuodesta 2005 lähtien.

 

Se oli aikoinaan myös ensimmäinen polkupyöränrengasvalmistaja, joka toi markkinoille matala-aromaattiset LA-öljyt. LA-öljyt ei ole edeltäjänsä HA-öljyn tavoin karsinogeeninen, joten sen haitat terveydelle ja ympäristölle ovat selkeästi pienemmät.

 

Vuodesta 2015 Suomi Tyres -renkaiden valmistukseen on käytetty vain myrkytöntä (Non-Toxic) kumiseosta, joka sopii erityisen hyvin talviolosuhteisiin. Samasta seoksesta on myös valmistettu myymämme nastarenkaat! Kuka olisi uskonut, että pyöränrenkaiden osto voisi olla ekoteko?

SuomiTyres-non-toxic-leima 

Tutustu Suomi Tyresin koko tarinaan brändin verkkosivuilla https://www.suomityres.fi

 

Suosittelemme

 

SuomiTyres-Piikkisika-TLR-W408-2

Suomi Tyres Piikkisika TLR

Renkaan 369–408 kovametallipiikkinastaa takaavat uskomattoman pidon säällä kuin säällä! Lue lisää.

SuomiTyres-ROUTA-W248-TLR

Suomi Tyres Routa TLR

Lumisille ja jäisille teille hybridi- ja kaupunkipyöriin. Luotettavat teräsnastat takaavat pidon myös syksyisellä asfaltilla. Lue lisää.

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI