Tehokkailla pienkoneilla helpotusta pihanhoitoon

 

Tehokkailla pienkoneilla helpotat pihanhoitourakkaasi käden käänteessä. Meiltä löydät niin ruohonleikkurit, oksasahat kuin pensasleikkuritkin, joista myyjämme kertovat mielellään lisää.

Kesän kynnyksellä voi mielessä pyöriä ahkerasti uuden ruohonleikkurin tai trimmerin hankinta, mutta pienkoneiden ja leikkureiden runsas valikoima saattaa laittaa pään pyörälle. Pihan ja puutarhan hoitovälineitä hankkiessa kannattaa omia tarpeita lähteä punnitsemaan hoidettavan piha-alueen koon kautta. Ahkerille liikkujille ja/tai pienille pihoille voi riittää työnnettävä tai jopa lihasvoimin operoitava kelaleikkuri. Jos kuitenkin haluat jättää kuntoilun lenkkipolulle tai salille ja leikattava piha-alue on astetta kookkaampi, kannattaa valita vetävä ruohonleikkuri tai vaikka robottileikkuri. Akkukäyttöiset pienkoneet ovat puolestaan päästöttömiä ja hiljaisia, joten pihanhoidon lisäksi myös naapurisovun ylläpitäminen on helpompaa.

Jos pihalta löytyy paljon alueita, jonne ei ruohonleikkurilla ole pääsyä (esim. maastoiset reuna-alueet ja ojat), voi trimmeri eli siimaleikkuri tulla tarpeeseen. Tehokkaan ja nykyaikaisen moottoriteknologian ansiosta myös akkukäyttöiset trimmerit sopivat hienosti vaikeampiinkin olosuhteisiin.

Alla muutama esimerkki Stihlin tuotteistamme, joiden avulla piha ja puutarha pysyy kunnossa pienellä vaivalla:

Stihl RMA2RP akkuruohonleikkuri
Tehokas, suurella 46 cm:n leikkuuleveydellä varustettu akkukäyttöinen ruohonleikkuri, jossa automaattinen kierrosluvunsäätö, kaksi akkupaikkaa sekä etupyöräveto.

 

Stihl FSA56 akkukäyttöinen trimmeri sis. akku ja laturi
Erittäin hiljainen akkutrimmeri 280 mm:n leikkuuleveydellä, pehmustetulla ja säädettävällä kahvalla sekä säädettävällä putken pituudella. Siima säätyy automaattisesti napauttamalla siimapäätä kevyesti maata vasten.

 


Stihl BG56
 puhallin
Tehokkaalla 2MIX-polttomoottorilla varustettu kompakti puhallin, jossa kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla.

 

Näin kiireisimmän sesongin aikaan emme välttämättä ehdi vastaamaan puhelimeen, mutta toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan valikoimiimme paikan päälle Tuiran ja Oulunlahden toimipisteisiin, joiden valikoimista jokaiselle löytyy varmasti sopiva pienkoneratkaisu kesän piha- ja puutarhahaasteisiin!

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI