STIHL: pienkoneet helppoon puutarhanhoitoon ja metsätöihin

 

STIHL-valikoimasta löytyy vermeet metsätöihin sekä pihan siistimiseen: metsurointiin, sahaukseen, trimmaukseen, ruohonleikkuuseen, lehtien putsaukseen sekä muuhun pihan puhdistukseen. 

STIHLillä on syksyn ajan käynnissä kampanja, jossa on paljon pienkoneita alehinnoin.  Alennushinnat voimassa 18.11. saakka, ja tuotteita saatavilla varastotilanteen mukaisesti.

 

Lehtipuhaltimet

Ruska tulee ja puut pudottavat pian lehtensä. Odotatko jo innolla haravan varteen tarttumista? Vai olisiko tänä syksynä aika hankkia kätevä lehtipuhallin, jolla kokoat pihan lehdet hetkessä? Lehtipuhaltimella puhallat myös ruohonleikkuujätteet helposti kasaan. Akkukäyttöinen lehtipuhallin on hiljainen ja johdoton, kätevä apuväline jokaiselle pihalle!

STIHL BGA 56 lehtipuhallinsetti, sisältää AK 20 akun ja AL 101 laturin

Sulavalinjainen akkupuhallin mukavaan ja vaivattomaan työskentelyyn. Pyöreä suutin ja pehmeä kahva. Kolmiasentoinen pituussäädettävä puhallusputki, jolla puhallusteho voidaan asettaa optimaaliseksi. Kampanjahinta 239 €. Nyt lisäakku puoleen hintaan! Katso lisätiedot artikkelin lopusta. Tämän lehtipuhaltimen käyttöaika kahdella akulla noin 50 minuuttia.

 

STIHL BG 56 lehtipuhallin

Kotikäyttäjille erinomainen, kompakti ja ergonominen puhallin, jolla puhallat nopeasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet. Pyöreä suutin, 2-MIX moottori ja pysäytysnappi. Kampanjahinta 259 €.

 

STIHL BR 450 C-EF lehtipuhallin

Ammattikäyttöön sekä isojen koti- tai mökkipihojen siivoamiseen tehokas reppupuhallin sähkökäynnistystoiminnolla. Tämä puhallin on helppo käynnistää laitteen ollessa selässä. 2-MIX moottori, portaaton puhallusputken pituuden säätö, lukittava kaasuvipu pysäytyspainikkeella, kantokahva. Kampanjahinta 699 €.

 

Pensasleikkurit

Syksy on parasta aikaa leikata pensaita ja puita. Syysleikkauksella voidaan muokata kasvien muotoa ja kokoa sopivaksi. STIHLin pensasaitaleikkureilla toteutat syysleikkaukset helposti, erinomaisella leikkuujäljellä.

STIHL HSA 56 pensasleikkuri, settitarjous sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin

Tämä kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri on jokaisen pihapiirin luottotyökalu. Ergonominen muotoilu ja alhainen melutaso takaavat mukavan työskentelyn ja naapurisovun ahkerimmallekin pensasaidan muotoilijalle. Kampanjahinta 239 €. Nyt lisäakku puoleen hintaan! Katso lisätiedot artikkelin lopusta. Tämän pensasleikkurin käyttöaika kahdella akulla noin 100 minuuttia.

 

STIHL HS 45 pensasleikkuri

STIHL tärinänvaimennuksella ja ElastoStart-järjestelmällä varustettu pensasleikkuri pensaiden ja puiden leikkuuseen. Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, 2-MIX moottori, leikkuuterä yhdeltä puolelta teroitettu, integroitu leikkuusuoja.

 

Oksasilppurit

Pensasaitojen jäänteet nyt tehokkaasti arvokkaaksi kate- tai kompostimateriaaliksi.

STIHL GHE 150 oksasilppuri

Kompakti sähkökäyttöinen hakkuri tehokkaalla moottorilla keskipaksuille oksille ja risuille. Vaimennettu syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella täyttöaukolla, johon oksien syöttäminen on helppoa. Tekee selvää jopa 35 mm oksista! Kampanjahinta 399 €.

 

 

 

Vinkki: Jos akun loppuminen ja latailu turhauttaa, hanki lisäakku!

Ostaessasi STIHL COMPACT (AK akut) tai STIHL PRO (AP akut) akkukäyttöiseen laitteen, akun ja laturin – saat toisen akun puoleen hintaan! Lisäakkukampanja on voimassa valtuutetuilla STIHL jälleenmyyjillä 15.11.2019 asti.

 

Tule katsastamaan STIHLin valikoima Jussin Pyöräpisteeltä!