STIHL: pienkoneet helppoon puutarhanhoitoon ja metsätöihin

STIHL-valikoimasta löytyy vermeet metsätöihin sekä pihan siistimiseen: metsurointiin, sahaukseen, trimmaukseen, ruohonleikkuuseen, lehtien putsaukseen sekä muuhun pihan puhdistukseen. 

STIHLillä on syksyn ajan käynnissä kampanja, jossa on paljon pienkoneita alehinnoin.  Alennushinnat voimassa 18.11.2019 saakka, ja tuotteita saatavilla varastotilanteen mukaisesti.

 

Lehtipuhaltimet

Ruska tulee ja puut pudottavat pian lehtensä. Odotatko jo innolla haravan varteen tarttumista? Vai olisiko tänä syksynä aika hankkia kätevä lehtipuhallin, jolla kokoat pihan lehdet hetkessä? Lehtipuhaltimella puhallat myös ruohonleikkuujätteet helposti kasaan. Akkukäyttöinen lehtipuhallin on hiljainen ja johdoton, kätevä apuväline jokaiselle pihalle!

STIHL BGA 56 lehtipuhallinsetti, sisältää AK 20 akun ja AL 101 laturin

Sulavalinjainen akkupuhallin mukavaan ja vaivattomaan työskentelyyn. Pyöreä suutin ja pehmeä kahva. Kolmiasentoinen pituussäädettävä puhallusputki, jolla puhallusteho voidaan asettaa optimaaliseksi. Tämän lehtipuhaltimen käyttöaika kahdella akulla noin 50 minuuttia.

 

STIHL BG 56 lehtipuhallin

Kotikäyttäjille erinomainen, kompakti ja ergonominen puhallin, jolla puhallat nopeasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet. Pyöreä suutin, 2-MIX moottori ja pysäytysnappi.

 

STIHL BR 450 C-EF lehtipuhallin

Ammattikäyttöön sekä isojen koti- tai mökkipihojen siivoamiseen tehokas reppupuhallin sähkökäynnistystoiminnolla. Tämä puhallin on helppo käynnistää laitteen ollessa selässä. 2-MIX moottori, portaaton puhallusputken pituuden säätö, lukittava kaasuvipu pysäytyspainikkeella, kantokahva.

 

Pensasleikkurit

Syksy on parasta aikaa leikata pensaita ja puita. Syysleikkauksella voidaan muokata kasvien muotoa ja kokoa sopivaksi. STIHLin pensasaitaleikkureilla toteutat syysleikkaukset helposti, erinomaisella leikkuujäljellä.

STIHL HSA 56 pensasleikkuri, settitarjous sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin

Tämä kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri on jokaisen pihapiirin luottotyökalu. Ergonominen muotoilu ja alhainen melutaso takaavat mukavan työskentelyn ja naapurisovun ahkerimmallekin pensasaidan muotoilijalle. Tämän pensasleikkurin käyttöaika kahdella akulla noin 100 minuuttia.

 

STIHL HS 45 pensasleikkuri

STIHL tärinänvaimennuksella ja ElastoStart-järjestelmällä varustettu pensasleikkuri pensaiden ja puiden leikkuuseen. Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, 2-MIX moottori, leikkuuterä yhdeltä puolelta teroitettu, integroitu leikkuusuoja.

 

Oksasilppurit

Pensasaitojen jäänteet nyt tehokkaasti arvokkaaksi kate- tai kompostimateriaaliksi.

STIHL GHE 150 oksasilppuri

Kompakti sähkökäyttöinen hakkuri tehokkaalla moottorilla keskipaksuille oksille ja risuille. Vaimennettu syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella täyttöaukolla, johon oksien syöttäminen on helppoa. Tekee selvää jopa 35 mm oksista!

 

 

 

Vinkki: Jos akun loppuminen ja latailu turhauttaa, hanki lisäakku!

 

Tule katsastamaan STIHLin valikoima Jussin Pyöräpisteeltä!

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI