Huomaa, ettei
ole käyty

jussilla

Anna meidän auttaa valitsemaan oikea työkalu!

Älä tuhlaa aikaasi tänä kesänä epäsopivilla välineillä pelaamiseen, vaan hae Jussin Pyöräpisteeltä juuri sinun tarpeeseesi sopivat pienkoneet ja polkupyörät! Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun laajasta tuotevalikoimastamme. Ja kesä rullaa taas sujuvasti!

Sopivan kokoinen pyörä jokaiselle perheenjäsenelle

Onhan sinulla allasi juuri sinulle sopiva pyörä?

Vai olisiko pyörässäsi toivomisen varaa sopivamman menopelin suhteen? Nyt tykeimmät pyörät junnuille ja vähän isommillekin maastojen kunkuille kesän menoihin. Näillä valloitat haastavimmat maastot ja kuumimmat asfaltit! Kohta käy kaverilla kateeksi 😉

Kaikenlaiset ruohonleikkurit helposti Jussilta

Älä menetä hermojasi väärän työvälineen kanssa

Onko nurmikko päässyt venähtämään, kun nurmikon leikkuu ei nappaa? Uudella, tehokkaalla ruohonleikkurilla tämäkin pihatyö on nautinto. Jussin Pyöräpisteen asiantuntevat pienkonemyyjät auttavat sinua löytämään juuri tarpeeseesi sopivan ruohonleikkurin ja trimmerin.

Kätevät pienkoneet piha- ja metsätöihin

Hyödynnä nyt kesän pienkonekampanjat ja tee pihatöitä laulellen! Stihlin näppärät akkukäyttöiset puutarhan pienkoneet sekä ammattikäyttäjillekin soveltuvat tehokkaat metsän ja puutarhan hoitoon suunnitellut pienkoneet valikoimistamme. Kysy liikkeistämme viikon parhaat pienkonetarjoukset!

Passelit polkupyörät jokaiselle pyöräilijälle

Oulun pyöräilymaastot ovat vertaansa vailla – niin maastossa kuin pyörätieverkostossakin. Ota alle tuliterä maastopyörä, jolla on ilo rymytä haastavimmatkin maastoreitit! Tai hanki näppärä hybridi, jolla taitat matkat niin pyöräteillä kuin maastossakin. Unohtamatta laajaa sähköpyörävalikoimaamme, jonka löydät Tuirasta erillisestä sähköpyöräkaupastamme!