Nyt Jussilta kaikki STIHL-Pienkoneet - 30%Lumitöistä lastenleikkiä Husqvarnan lumilingoilla

Valkoinen lumipeite kaunistaa maisemaa ja tuo kaivattua valoa talven pimeyden keskelle. Korkeat nietokset tuovat mukanaan myös omat haasteensa, kun kulkuväylät tukkiutuvat ja liikkuminen pihatieltä kadunvarteen tuntuu silkalta mahdottomuudelta. Husqvarnan tehokkailla lumilingoilla väylien auraaminen on nopeaa ja vaivatonta.

 

Muistatko ne ajat, kun nietokset olivat metrin korkuiset ja isoisän vanha lumikola oli ainoa keino pihateiden avaamiseen? Ne ajat ovat nyt takanapäin, sillä enää lumitöitä tehdessä ei tarvitse vuodattaa verta, hikeä tai kyyneliä.

 

Husqvarnan lumilingot ovat tehokkaita, käyttömukavia ja toimintavarmoja. Kaikissa kaksivaiheisissa lumilingoissa on neljä pitävää, karkeakuvioista rengasta, jotka mahdollistavat hallitun aurauksen säällä kuin säällä. Husqvarnan käynnistysjärjestelmän Smart Start® -ominaisuuden ansiosta, moottori käynnistyy sutjakasti sähköllä. Liitä lumilinko pistorasiaan ja paina nappia – hyvästi akkuja kuormittava kylmäkäynnistys!

 

Husqvarnan lumilingot pureutuvat hyvin myös tiiviisti pakattuun lumeen. Lumilinkojen käyttömukavuutta lisäävät niiden lukemattomat eri ominaisuudet, kuten portaaton ajonopeus, heittokorkeuden ja -suunnan ohjaus, hiljainen äänenvaimennin sekä lämmitettävät kaarikahvat. Kaikki tarvittavat vivut ja nappulat löytyvät käytettäessä käden ulottuvilta.

 

Nämä lumilingot sopivat niin koti kuin ammattilaiskäyttöön, sillä malleja löytyy sekä pienten pihojen että laajojen alueiden auraamiseen. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuote!

 

 

Suosittelemme

 

Husqvarna ST 124

Sopii täydellisesti pienten pihojen ja ajoväylien putsaamiseen. Lue lisää.
SVH. 849,00 €

 

Husqvarna ST 227

Pientaloasujalle, joka tarvitsee suorituskykyisen lumilingon leveiden kulkuväylien ja autotallin edustan auraamiseen. Lue lisää.
SVH. 1649 €

 

Husqvarna ST 430

Lumilinko vaativaan käyttöön ammattitason ominaisuuksilla. Sopii hyvin jalkakäytävien, ajoväylien sekä julkisten ja runsaslumisten alueiden päivittäiseen auraamiseen. Lue lisää.
SVH. 3 199 €

Hullu-Jussi Outlet

Hullu-Jussin Outlet on nyt avoinna!

Onhan se hullua myydä priimaa tavaraa hullun halvalla, mutta niin…

Lue lisää
Jpp-valot-syksy-2022

Kunnon valot pyörään – Näet ja tulet nähdyksi!

Fiksu pyöräilijä näkyy, pitää valot päällä ja välttää onnettomuudet. On…

Lue lisää
Stihl - Lehtipuhallin

Leikkaa pensasaidat ja nurmikot talvikuntoon

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, ruohonleikkurit ja lehtipuhaltimet ovat nyt varsin…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI