Lumitöistä lastenleikkiä Husqvarnan lumilingoilla

Valkoinen lumipeite kaunistaa maisemaa ja tuo kaivattua valoa talven pimeyden keskelle. Korkeat nietokset tuovat mukanaan myös omat haasteensa, kun kulkuväylät tukkiutuvat ja liikkuminen pihatieltä kadunvarteen tuntuu silkalta mahdottomuudelta. Husqvarnan tehokkailla lumilingoilla väylien auraaminen on nopeaa ja vaivatonta.

 

Muistatko ne ajat, kun nietokset olivat metrin korkuiset ja isoisän vanha lumikola oli ainoa keino pihateiden avaamiseen? Ne ajat ovat nyt takanapäin, sillä enää lumitöitä tehdessä ei tarvitse vuodattaa verta, hikeä tai kyyneliä.

 

Husqvarnan lumilingot ovat tehokkaita, käyttömukavia ja toimintavarmoja. Kaikissa kaksivaiheisissa lumilingoissa on neljä pitävää, karkeakuvioista rengasta, jotka mahdollistavat hallitun aurauksen säällä kuin säällä. Husqvarnan käynnistysjärjestelmän Smart Start® -ominaisuuden ansiosta, moottori käynnistyy sutjakasti sähköllä. Liitä lumilinko pistorasiaan ja paina nappia – hyvästi akkuja kuormittava kylmäkäynnistys!

 

Husqvarnan lumilingot pureutuvat hyvin myös tiiviisti pakattuun lumeen. Lumilinkojen käyttömukavuutta lisäävät niiden lukemattomat eri ominaisuudet, kuten portaaton ajonopeus, heittokorkeuden ja -suunnan ohjaus, hiljainen äänenvaimennin sekä lämmitettävät kaarikahvat. Kaikki tarvittavat vivut ja nappulat löytyvät käytettäessä käden ulottuvilta.

 

Nämä lumilingot sopivat niin koti kuin ammattilaiskäyttöön, sillä malleja löytyy sekä pienten pihojen että laajojen alueiden auraamiseen. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuote!

 

 

Suosittelemme

 

Husqvarna ST 124

Sopii täydellisesti pienten pihojen ja ajoväylien putsaamiseen. Lue lisää.
SVH. 849,00 €

 

Husqvarna ST 227

Pientaloasujalle, joka tarvitsee suorituskykyisen lumilingon leveiden kulkuväylien ja autotallin edustan auraamiseen. Lue lisää.
SVH. 1649 €

 

Husqvarna ST 430

Lumilinko vaativaan käyttöön ammattitason ominaisuuksilla. Sopii hyvin jalkakäytävien, ajoväylien sekä julkisten ja runsaslumisten alueiden päivittäiseen auraamiseen. Lue lisää.
SVH. 3 199 €

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI