HOX! Koronapandemian luoman maailmanlaajuisen pyöräilybuumin seurauksena kaikki verkkosivuillamme listatut pyörät eivät ole välttämättä saatavilla liikkeissämme.
Voit varmistaa pyörän saatavuuden piipahtamalla liikkeessä, laittamalla viestiä osoitteeseen info@jussinpyora.fi tai soittamalla 044 725 5202.Lumilinko helpottamaan lumitöitä

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää…

Ikkunasta pihalle kurkkaamalla voi todeta, että vanhan laulun sanat osuvat täysin oikeaan. Lumityöt odottelevat jälleen tekijäänsä. Jos aikansa haluaa käyttää johonkin muuhun kuin toistuvaan lumen paiskomiseen, kannattaa harkita lumilingon hankkimista sillä se tekee urakasta helpompaa ja nopeampaa.

Pienille pihoille luonnollisesti sopii pienempi linko ja isommalle pihalle isompi. Lumilinkoja on tarjolla 1-vaiheisina ja 2-vaiheisina malleina. 2-vaiheisessa mallissa lumen kerääminen ja poislinkoaminen tapahtuvat erillisillä mekanismeilla. Tämä voi helpottaa linkoamista vaativissa olosuhteissa, eli märässä ja kovassa hangessa. Pihan muodot kannattaa huomioida valintaa tehtäessä. Jos piha on kovin kalteva tai sijaitsee rinteessä, tehokkaampi telavetoinen lumilinko saattaa osoittautua hyödylliseksi.

Linko suoriutuu tehtävästään parhaiten, kun pakkaslumi ei ole ehtinyt pakkautua kovin tiiviiksi. Myös naapurisuhteet saa pidettyä parempina, kun muistaa säätää lumen heittosuunnan ja -kulman siten, ettei linkoa kaikkea lunta naapurin pihalle ja auton päälle. Alla muutama esimerkki lumilingoista niin pienempiin kuin isompiin linkoustarpeisiin.

 


Ariens Sno-tek ST24. tehokas 2-vaihemalli taittuvalla aisalla ja sähkökäynnistyksellä pienille ja keskisuurille pihoille.
1250€

 

 

 

Husqvarna ST 151. tehokas 1-vaihelinko sähkökäynnistyksellä ja led-ajovalolla. Helppokäyttöinen linko pientaloasujalle.
649€

 

Autamme mielellämme sinua valitsemaan oikean lingon juuri oman pihasi tarpeita ajatellen. Tulehan piipahtamaan Jussilla, niin lumityöstressi on menneen talven lumia!

Viimeisimmät julkaisut