Nyt Jussilta kaikki STIHL-Pienkoneet - 30%Laiska-Jussin tuotevalinnat rappeutuneelle puutarhalle

Näyttääkö pihasi enemmän viidakolta kuin puutarhalta? Tuttu tunne! Onneksi meiltä löytyy läjäpäin tuotteita, joilla laiskempikin puutarhuri saa pihansa kukoistamaan!

 

Lehtipuhallin

Haravassa ja puhaltimessa on vissi ero – toisessa lentää lehtien lisäksi hiki ja toisessa ei!

Lehtipuhaltimesta on kuitenkin moneen muuhunkin, kuin nimensä mukaisesti lehtien keräämiseen. Konetta voi käyttää kesäisin esim. laatoitusten, kivetysten ja kulkuväylien puhdistukseen, auton sisätilojen siivoamiseen tai ruohosilpun poistamiseen nurmikolta. Myös puhallettavat uimalelut täyttyvät hujauksessa vempaimen avulla!

 

Trimmeri

Jostain syystä nurmikko kasvaa aina parhaiten ojassa ja kasvit penkin ulkopuolella.

Trimmeri on raivaussahan pikkuveli, joka on täydellinen työkalu nurmikon ja kukkapenkkien reunojen siistimiseen. Trimmerit ovat usein akkukäyttöisiä ja siksi  raivaussahoja paljon hiljaisempia. Lisäksi ne ovat niin kevyitä, että ohjaus onnistuu jopa yhdellä kädellä. Voit siis edelleen nauttia kylmästä juomasta kuumana kesäpäivänä – ja saada pihan kuntoon samaan aikaan!

 

Robottiruohonleikkuri

Kumpparit, kuulosuojaimet ja suojalasit ovat nyt historiaa nurmikon leikkuussa.

Automaattinen robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon juuri halutulle korkeudelle parhaaseen aikaan päivästä. Robottiruohonleikkuri tekee virheetöntä jälkeä myös kaltevilla pinnoilla ja vaihtaa esteen kodatessaan suuntaa täysin itsenäisesti. Lisäksi kone palauttaa tekemänsä ruohosilpun tasaisesti ympäri nurmikenttää, jolloin se toimii maaperän lannoitteena.  Sinun tehtäväsi on siis vain nauttia ja valvoa, kun robotti hoitaa työn puolestasi!

 

Painepesuri

Varmasti puhdasta jälkeä – pienellä vaivalla.

Painepesuri ei ehkä sovellu kukkien kasteluun, mutta puutarhakalusteet ja -koneet, pyörät sekä autot sillä pesee oikein mallikkaasti! Painepesuri sopii hyvin myös mm. mattojen pesuun, mikäli visiitti mattolaiturille on liian vanhanaikaista. Painepesurin pitkä varsi mahdollistaa ergonimisen työasennon ja pyörivä letkuliitos estää letkun kiertymisen kriittisellä hetkellä.

 

 

Laita tilukset kuntoon ennen juhannusta ja hanki monikäyttöiset pienkoneet pihan- ja puutarhanhoitoon. Taatusti laadukkaat STIHLin tuotteet löydät sekä Tuiran että Oulunlahden toimipisteistä.

 

 

Hullu-Jussi Outlet

Hullu-Jussin Outlet on nyt avoinna!

Onhan se hullua myydä priimaa tavaraa hullun halvalla, mutta niin…

Lue lisää
Jpp-valot-syksy-2022

Kunnon valot pyörään – Näet ja tulet nähdyksi!

Fiksu pyöräilijä näkyy, pitää valot päällä ja välttää onnettomuudet. On…

Lue lisää
Stihl - Lehtipuhallin

Leikkaa pensasaidat ja nurmikot talvikuntoon

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, ruohonleikkurit ja lehtipuhaltimet ovat nyt varsin…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI