Kustomoi oma Orbea pyöräsi!

Orbea on espanjalainen pyörämerkki, jolla on takana yli 90 vuoden historia pyörien valmistajana. Vuodesta 1930 aina tähän päivään asti, jokainen Orbea pyörä on valmistettu oman merkin omalla tehtaalla Mallabiassa, Baskimaassa. Orbean laajasta valikoimasta löytyy malleja höyhenenkevyistä kilpapyöristä jämäköihin maastopyöriin.

 

Kustomoi netissä ja nouda liikkeestämme

 

Tekemällä kaikki pyöränsä itse, Orbea voi tarjota varmasti laadukkaan tuotannon lisäksi ennennäkemättömät kustomointimahdollisuudet.

 

Merkin mallistoon kuuluu useita huippuluokan maantie-, maasto-, kaupunki- ja triathlonpyöriä, jotka ovat saatavissa joko sähköllä tai ilman. Orbean laajasta valikoimasta löytyykin sopivia pyöriä niin intohimoisten harrastajien kuin kilpapyöräilijöiden tarpeisiin. Eikä siinä vielä kaikki: halutessaan pyörän voi kustomoida omien toiveidensa mukaisesti! Vaihda rungon väri mieleiseksi, vanteet kevyemmiksi tai satula pehmeämmäksi. Pyörän mallista riippuen pääset käsiksi näihin sekä moniin muihin mielenkiintoisiin ominaisuuksiin.

 

Valitse malli ja kustomoi se tarpeidesi mukaiseksi osoitteessa https://www.orbea.com/fi-en/. Poimi sitten jälleenmyyjien valikosta Jussin Pyöräpiste ja lähetä tilauslomakkeesi meille. Vahvistettuamme tilauksen, olemme sinuun yhteyksissä henkilökohtaisesti.

 

Pyssyistä pyöriin – Orbean värikäs historia

 

Yhtiö perustettiin vuonna 1840, jolloin se sai nimekseen Orbea Hermanos (suom. Orbean veljekset). Legendaarista OH-logoa painettiin lähes sadan vuoden ajan käsiaseisiin ja konekivääreihin, joille riitti kysyntää erityisesti ennen ensimmäisen maailmansodan aikana. Sodan jälkeen aseteollisuus koki kuitenkin jyrkän laskusuhdanteen, minkä seurauksena Orbea alkoi kehittää tuotteita uusille markkinoille. Yritys onnistuikin käyttämään vuosien mittaista rautaputkiosaamistaan vipuvartena pyörän runkojen kehittämiseen, ja poistui tämän seurauksena asebisneksestä virallisesti vuonna 1930. Tästä päivästä lähtien Orbea on keskittynyt vain ja ainoastaan pyörien ja niiden eri komponenttien rakentamiseen, kehittäen itsestään huippuluokan pyörämerkin!

 

Haluatko päästä helpolla? Tutustu liikkeestä valmiina löytyviin malleihin:

Orbea Occam H20 Salomon

Monipuolinen työkalu kaikkeen maastopyöräilyyn! Lue lisää.
OVH. 3149 €

 

Orbea Oiz H30 Black & Green

Kevyt, jäykkä ja tehokas pyörä XC-kilpailuihin sekä unohtumattomille maastoseikkailuille. Lue lisää.
OVH. 2649 €

Orbea Wild FS H25 Red & Black

Sähkömaastopyörä, jonka uusi Wild FS geometria luo mukavuutta ja vakautta ajamiseen. Lue lisää.
OVH. 5299€

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI