HOX! Koronapandemian luoman maailmanlaajuisen pyöräilybuumin seurauksena kaikki verkkosivuillamme listatut pyörät eivät ole välttämättä saatavilla liikkeissämme.
Voit varmistaa pyörän saatavuuden piipahtamalla liikkeessä, laittamalla viestiä osoitteeseen info@jussinpyora.fi tai soittamalla 044 725 5202.Koeajossa Crescent Yokto

Kävelin Jussin Pyöräpisteeseen sisään tarvikkeita hakemaan, kun törmäsin raikkaan oranssiin hybridiin heti sisään astuessani.

Tästäpä lähtikin keskustelut liikkeelle asiantuntevan pyörä-Jussin kanssa, ja päädyimme vertailemaan muutamia hybridejä, jotka sopisivat etenkin treenipyöräksi. Kävinkin pikakokeilemassa muutamaa vaihtoehtoa, mutta päätin kuitenkin lähteä testaamaan Crescent Yoktoa hieman pidemmällekin lenkille.

25 kilsan testilenkillä tuli nopeasti ilmi, että alle 700 euron pyöräksi oranssi kiituri on todella laadukas kokonaisuus. Se rullasi todella hyvin ja vaihteet loksahtelivat helposti paikalleen näppärästi sijoitetuista säätimistä. 24-vaihteinen Yokto on varustettu mekaanisilla levyjarruilla ja jarrutuntuma olikin pyörässä todella napakka. Crescent Yoktosta toteaisikin pyörän olevan turvallinen ja erittäin laadukas treenipyörä kaikin puolin.

Viimeisimmät julkaisut