Jussilla palvelukehityksen pyörät pyörivät entistä kovempaa

Jussin Pyöräpisteen omistaja Aarne Kauhanen täytti juuri 71-vuotta ja avasi kahden kivijalkamyymälän rinnalle vielä verkkokaupan. eJussin rakentaminen oli luonteva osa sitä jatkuvaa palvelun parantamistyötä, jota Jussilla on tehty ja haluttu tehdä jo vuosikymmeniä. 

 

Laatupyöriä ja pienkoneita kotiovelle 

Jussin Pyöräpisteen tuntevat Oulun seudulla lähes kaikki. Kun polkupyörän, moottorisahan tai lumilingon tarve on yllättänyt, moni on suunnannut Tuiran tai Oulunlahden myymälään. Sieltä on löytynyt takuuvarmasti parhaat merkit, mutta myös osaavaa palvelua ja hyviä neuvoja.

Sama tyyli jatkuu tästäkin eteenpäin, mutta vierivä kivi ei sammaloidu, eikä asiakkaita voi kuunnella koskaan liikaa. Siksi huhtikuussa avattiin eJussi-verkkokauppa, josta pidemmälläkin asuvat voivat tilata tarvitsemiaan tuotteita kotiovelle. Jos kerran kaikki eivät ehdi tai pääse myymälään ostoksille, niin Jussilla haluttiin tehdä homma helpoksi jokaiselle asiakkaalle.

 

Huoltopalvelua sujuvasti ajanvarauksella

Polkupyörä- ja pienkonekaupassa toimiva huolto on yksi tärkeimmistä asioista, jota asiakkaat arvostavat. Varsinkin polkupyörien huolto on hyvin sesonkiluonteista ja välillä ruuhkia on mahdoton välttää. Siksi Jussilla on nyt panostettu myös huoltojen ja korjausten ajanvaraukseen.

Kun pienen tai isommankin koneen huolto tai esimerkiksi pyörän korjaus on ajankohtaista, itselleen sopivan tuontiajan voi valita verkkosivuilta löytyvästä varauskalenterista. Kummassakin myymälässä huolletaan pyöriä, mutta koneet korjataan Tuirassa. Eli onpa tarve sitten pyörän vaihteiston vaihdolle, ledivalon asennukselle, kilpapyörän napakorjaukselle, digitaalimittarin vaihdolle, ruohonleikkurin terän teroitukselle tai moottorisahan kytkimien vaihdolle – homma starttaa helpoiten ajanvarauksella.

 

Eteenpäin asiakkaiden ehdoilla

Jussin henkilöstölle on yli 40 vuoden aikana kertynyt huikea määrä osaamista ja asiantuntemusta, mutta ennen kaikkea Jussi on paikallinen palvelija, joka tuntee asiakkaansa ja on näiden elämässä mukana. Monesti käy jopa niin, että Jussin – tai oikeastaan Aarnen – porukka palvelee asiakkaitaan kehdosta hautaan. Jos ensimmäinen pyörä ostetaan Jussilta, niin myös sitä seuraavat. Siksi nöyrä ja kehittyvä palvelu, luotettavuus ja maltillinen hinnoittele ovat jatkossakin ne asiat, joihin Jussilla panostetaan.

Tervetuloa hyville kaupoille joko myymälään tai eJussille!

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI