Hullu-Jussin Outlet on nyt avoinna!

Onhan se hullua myydä priimaa tavaraa hullun halvalla, mutta niin me nyt vaan teemme. Jussin Pyöräpisteen uusi Outlet-myymälä löytyy verkkosivuiltamme, ja tarjolla on vaihtuvasti kaikenlaista – polkupyöriä, varusteita, pienkoneita ja muuta laatutavaraa. Osa tuotteista on edellisvuosien malleja, osa valikoimista poistuvia yksilöitä ja osa jopa varastoon unohtuneita klassikoita.

Tavara kiertoon ja löytöjä tiskiin

Idea Hullu-Jussin Outletista syntyi, kun varastoja tutkittiin vähän tarkemmin ja mietittiin sisään tulevia toimituksia. Huomattiin, että tilaa ja varastonkiertoa tarvitaan, joten ruvetaan myymään hyllyissä olevia tuotteita sitten vaikka reilusti normaalia edullisemmin. Samalla tuli todettua, että jos tavalliset ihmiset ovat hamstraajia, niin ovat kauppiaatkin. Laadukkaita Outlet-valikoimaan sopivia tuotteita löytyi yllättävän paljon ja nyt niistä osa on jo ehditty laittamaan myyntiin.

Hullu-Jussi-Outlet-Myymälä

Miten Outletista voi ostaa?

Jussin Pyöräpisteen verkkosivuilta löytyvä Outlet päivittyy jatkuvasti. Eli uusia tuotteita lisätään valikoimaan mahdollisimman usein, ja vastaavasti niitä poistuu sivuilta ostojen mukaan. Jos valikoimasta löytyy jotain kiinnostavaa, voit varaa tuotteen itsellesi sähköpostilla. Varaus on voimassa varauksen tekopäivänä kello 18.00 saakka. Maksu tapahtuu noudon yhteydessä myymälässä. Ja jos kaipaat lisätietoa tuotteesta, voit laittaa kysymyksesi meille sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista.

Tuotevaraukset ja lisätiedot: info@jussinpyörä.fi

Hullu-Jussi-Outlet-Varaosia

Myynnissä on vain uutta laatutavaraa

Hullu-Jussin Outletissa ei myydä mitään kakkoslaatua ja tuotteet ovat täysin uusia. Tällä hetkellä myynnissä on muun muassa Crescentin ja Bianchin huippupyöriä sekä erilaisia Vikingin ruohonleikkureita ja oksasilppureita. Lisäksi valikoima kasvaa jatkuvasti, joten jos haluat tehdä fiksuja ja lompakkoystävällisiä löytöjä, kannattaa Outletin tarjontaa vilkuilla tasaisin väliajoin. Koko homma on kaiken lisäksi vasta alkutaipaleella ja kehittyy hiljalleen. Eli tulevaisuudessa tuoteryhmiä tulee olemaan entistä enemmän.

Hullu-Jussi-Outlet

Tervetuloa Outlet-myymälään tekemään edullisia kauppoja!

T: Hullu-Jussi

Työsuhdepyörä – verovapaita pyöriä ja hyvinvointia

Työsuhdepyörä on edullinen ja ekologinen etu, jonka ansiosta työntekijä voi…

Lue lisää
JPP-blogi-pyoraile-turvallisesti

Pyöräile turvallisesti – ja muista lain vaatimukset!

Pyöräily on mahtavaa syksyllä tai vaikka läpi talven. Eikä heikompi…

Lue lisää
Husku-yleiskuva

Oikein valittu pienkone saa pihatyöt sujumaan

Trimmerit, oksa- ja pensassahat, oksasilppurit, erilaiset ruohonleikkurit ja moottorisahat ovat…

Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI