Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
ROCK MACHINE VYÖRY E50 GLOSS WHITE/BLACK, KOKO L

3 999,00 

Huippulaadukas sähköläski kaikenlaisiin seikkailuihin.

4 varastossa

Rock Machine Vyöry E50 on huippulaadukas sähköläski kaikenlaisiin seikkailuihin. Modernin Fat Fun -runkogeometrian ansiosta Vyöry on hauska, uskomattoman monipuolinen, ja suorituskykyinen. Laadukkaalla hydroformatulla rungolla varustettu Vyöry kestää isompaakin kuormaa ja kulkee nimensä mukaisesti kevyesti kaikkialla – poluilla, kivikoissa tai lumella. Vyöryssä on tehokas maastoajoon suunniteltu Shimano Steps EP6 -tekniikka. Moottorin 85 Nm vääntö pitää mäet pieninä ja iso semi-integroitu 504 Wh akku soveltuu myös pidemmille retkille. Painopiste on mahdollisimman alhaalla ja pyörää todella helppo käsitellä.
Vaativaankin maastoajoon suunniteltu laajan välitysalueen Microshift Acolyte 1×8 -voimansiirto Xpress-vivulla toimii nopeasti ja täsmällisesti haastavammissakin olosuhteissa. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti kaikissa tiukemmissakin paikoissa. Loistava pito, kantokyky ja ajomukavuus Maxxis Minion 26 x 4.8″ renkailla! Pyörää on helppo varustella omaan seikkailuun sopivaksi lukuisten kiinnityspaikkojen ansiosta. Suorituskykyinen Suomi Edition -sähköläski, joka kulkee täysillä mukana kaikkialle.

SHIMANO STEPS – Tehokas Shimano Steps on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman. Keveys ja matala painopiste sekä kapea Q-factor mahdollistavat tehokkaan polkemisen maastossa. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Jussi suosittelee – Shimano akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä.

Tekniset tiedot:
RUNKO: Alloy Al-6061 T6 Custom tubing, Fat Fun Geometry, Fat Boost 197×12
ETUHAARUKKA: Fat 26″ EVO, Custom Alloy Tubing
VAIHTEISTO: microSHIFT Acolyte 8-v
KAMPISARJA: 165mm, 34T
RATASPAKKA: 12-46T
RENKAAT: Maxxis Minion, 26×4.80″, 120TPI

SHIMANO STEPS EP6 – KESKIÖVETO
SÄHKÖMOOTTORI: SHIMANO STEPS EP6, 36 V, 250 W, 85 Nm
AKKU: SHIMANO STEPS, BT-E8010, 36 V, 504 Wh
LATAUSLAITE: SHIMANO EC-E6002 2 A

VÄRI: Kiiltävä valkoinen / musta
KOKO: L
VAIHTEET: 1×8
PAINO: 23.7kg (M)