Nyt Jussilta kaikki STIHL-Pienkoneet - 30%

Kenelle?

Pyörät!

Merkki

Vaihteet LKM

valitut filtterit
ORBEA LAUFEY H10 XL GOLDEN SAND

2 179,00 

Fiksu ja monipuolinen pyörämalli.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8434446950834 Kategoriat: Avainsana tuotteelle

HAUSKUUDEN MESTARI
Laufey on Orbean fiksu ja monipuolinen pyörämalli. Laufey sopii erityyppisille kuskeille – Orbea uskaltaa sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva simppeli trailipyörä, joka sopii kaikentyyppiseen maastoon, niin ala kuin ylämäkeen. Oletpa aloittelija tai pitkänlinjan maastokuski. Laufey on todellinen “Jack of all trades” ja hauskuuden mestari, jossa on 29 kiekot ja 140mm keula.
Pitoa ja vauhtia pitkille nopeille lenkeille. Monentyyppisillä alustoilla 29 kiekot on selvä valinta. 2,6″ leveät renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinta-alan, joka tarkoittaa enemmän pitoa. Suurempi määrä renkaan nappuloita ottaa kiinni polkuun samanaikaisesti, joten pito ei häviä helposti mutkissa tai jarruttaessa.

TRAILIGEOMETRIA:

LOIVA OHJAUSKULMA – Eli pyörä on vakaampi. MATALA KESKIÖ – Pyörä on luonnollinen ja vakaa kurveissa. PIDEMPI VAAKAPUTKI – Paljon liikkumatilaa pyörän päällä ja enemmän balanssia. PIDEMPI AKSELIVÄLI – Pyörä on vakaa kovissa vauhdeissa. JYRKKÄ SATULAKULMA – Hyvä ajoasento. LYHYT SATULAPUTKI – Pidempi hissimatka

HYDROFORMATTU RUNKO: Orbea on suunnitellut alumiinisten runkoputkien muodot ja seinämävahvuudet lisätäkseen rungon jäykkyyttä ja kestävyyttä. Monet putket ovat ohennettuja keskiosasta painon säästämiseksi ja ovat jämäkämpiä hitsaus-saumojen läheltä. Alumiinirunkojen valmistuksessa on käytetty yhtä hienostunutta tekniikkaa kuin hiilikuiturunkojen valmistuksessa. Orbea uskaltaa sanoa, että heidän alumiinirunkonsa eivät ole ikinä toiseksi parhaita verrattuna muihin.

LUOTETTAVUUS: Laufey on suunniteltu keräämään kilometrejä ja näkemään paljon erilaisia polkuja. Orbea on pitänyt rungon kevyenä ja valinnut komponentit kestäviksi, koska tällä mallilla on tarkoitus ajaa kovaa.

TAOTTU TAKAKOLMIO: Orbea on halunnut pyörään maksimaalisen rengastilan ja jäykkyyttä takakolmioon. Siksi Orbea on tehnyt Laufeyhyn oman takakolmion haarukan, joka on taottu ja sen jälkeen viimeistelty CNC-koneistamalla tarkasti Orbean standardin mukaisesti. Se ei ole uutta teknologiaa, eikä halpaa, mutta se oli Orbeasta loistava tapa tehdä Laufey.

Tekniset tiedot:
FRAME Orbea Laufey Hydro Triple Butted 29″ Boost 12×148 ISCG 05
FORK RockShox Recon RL Crown adjust Q15X110 Boost Solo Air 140mm
CRANKSET OC1 Alloy forged Boost 32t
HEADSET FSA 1-1/8 – 1-1/2″ Integrated
HANDLEBAR OC1 35mm 12mm Rise 780mm
STEM OC1 3D Forged 35mm interface 7º
SHIFTERS Shimano Deore M5100
BRAKES Shimano MT201 Hydraulic Disc
CASSETTE Sun Race 11-51t 11-Speed
REAR DERAILLEUR Shimano Deore M5100 SGS Shadow Plus
CHAIN KMC X11
WHEELS Orbea OC1 29c Tubeless Ready
TYRES Maxxis Forekaster 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR
TYRES Maxxis Rekon 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR
SEATPOST OC MC20 Mountain Control Dropper, 31,6mm
SEATPOST LEVER OC Horizontal
SADDLE Fortune QF-3091