Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
ORBEA LAUFEY H10, VÄRI GOLDEN SAND, KOKO XL

2 179,00  1 949,00 

Fiksu ja monipuolinen pyörämalli.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8434446950834 Categories: , , , Avainsana tuotteelle

HAUSKUUDEN MESTARI
Laufey on Orbean fiksu ja monipuolinen pyörämalli. Laufey sopii erityyppisille kuskeille – Orbea uskaltaa sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä, mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva, simppeli trailipyörä, joka sopii kaikentyyppiseen maastoon, niin ala- kuin ylämäkeen. Olitpa aloittelija tai pitkän linjan maastokuski, Laufey on todellinen “Jack of all trades” ja hauskuuden mestari, jossa on 29″ kiekot ja 140 mm joustomatkan keula.
Pitoa ja vauhtia pitkille nopeille lenkeille: monentyyppisillä alustoilla 29″ kiekot on selvä valinta. 2,6″ leveät renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinta-alan, joka tarkoittaa enemmän pitoa. Suurempi määrä renkaan nappuloita ottaa kiinni polkuun samanaikaisesti, joten pito ei häviä helposti mutkissa tai jarruttaessa.

TRAILIGEOMETRIA:

LOIVA OHJAUSKULMA – Pyörä on vakaampi.
MATALA KESKIÖ – Pyörä on luonnollinen ja vakaa kurveissa.
PIDEMPI VAAKAPUTKI – Paljon liikkumatilaa pyörän päällä ja enemmän balanssia.
PIDEMPI AKSELIVÄLI – Pyörä on vakaa kovissa vauhdeissa.
JYRKKÄ SATULAKULMA – Hyvä ajoasento.
LYHYT SATULAPUTKI – Pidempi hissimatka.

HYDROFORMATTU RUNKO: Orbea on suunnitellut alumiinisten runkoputkien muodot ja seinämävahvuudet lisätäkseen rungon jäykkyyttä ja kestävyyttä. Monet putket ovat ohennettuja keskiosasta painon säästämiseksi ja ovat jämäkämpiä hitsaussaumojen läheltä. Alumiinirunkojen valmistuksessa on käytetty yhtä hienostunutta tekniikkaa kuin hiilikuiturunkojen valmistuksessa. Orbea uskaltaa sanoa, että heidän alumiinirunkonsa eivät ole ikinä toiseksi parhaita verrattuna muihin.

LUOTETTAVUUS: Laufey on suunniteltu keräämään kilometrejä ja näkemään paljon erilaisia polkuja. Orbea on pitänyt rungon kevyenä ja valinnut komponentit kestäviksi, koska tällä mallilla on tarkoitus ajaa kovaa.

TAOTTU TAKAKOLMIO: Orbea on halunnut pyörään maksimaalisen rengastilan ja jäykkyyttä takakolmioon. Siksi Orbea on tehnyt Laufeyhyn oman takakolmion, joka on taottu ja sen jälkeen CNC-koneistamalla viimeistelty tarkasti Orbean standardin mukaisesti. Se ei ole uutta teknologiaa, eikä halpaa, mutta se oli Orbeasta loistava tapa tehdä Laufey.

Tekniset tiedot:
RUNKO Orbea Laufey Hydro Triple Butted 29″ Boost 12×148 ISCG 05
ETUHAARUKKA RockShox Recon RL Crown adjust Q15X110 Boost Solo Air 140 mm
OHJAINLAAKERI FSA 1-1/8 – 1-1/2″ Integrated
VAIHTEISTO Shimano Deore M5100 11-v
KAMPISARJA 32t
TAKAPAKKA 11-51t 11-v
JARRUT Shimano MT201 hydrauliset levyjarrut
KIEKOT Orbea OC1 29c Tubeless Ready
RENKAAT Maxxis Forekaster 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR /  Maxxis Rekon 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR