Nyt Jussilta kaikki STIHL-Pienkoneet - 30%

Kenelle?

Pyörät!

Merkki

Vaihteet LKM

valitut filtterit
ORBEA LAUFEY H10 M GOLDEN SAND

2 179,00 

Laufey on Orbean fiksu ja monipuolinen pyörämalli.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8434446950773 Kategoriat: Avainsana tuotteelle

HAUSKUUDEN MESTARI
Laufey on Orbean fiksu ja monipuolinen pyörämalli. Laufey sopii erityyppisille kuskeille – Orbea uskaltaa sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva simppeli trailipyörä, joka sopii kaikentyyppiseen maastoon, niin ala kuin ylämäkeen. Oletpa aloittelija tai pitkänlinjan maastokuski. Laufey on todellinen “Jack of all trades” ja hauskuuden mestari, jossa on 29 kiekot ja 140mm keula.
Pitoa ja vauhtia pitkille nopeille lenkeille. Monentyyppisillä alustoilla 29 kiekot on selvä valinta. 2,6″ leveät renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinta-alan, joka tarkoittaa enemmän pitoa. Suurempi määrä renkaan nappuloita ottaa kiinni polkuun samanaikaisesti, joten pito ei häviä helposti mutkissa tai jarruttaessa.
TRAILIGEOMETRIA: LOIVA OHJAUSKULMA – Eli pyörä on vakaampi. MATALA KESKIÖ – Pyörä on luonnollinen ja vakaa kurveissa. PIDEMPI VAAKAPUTKI – Paljon liikkumatilaa pyörän päällä ja enemmän balanssia. PIDEMPI AKSELIVÄLI – Pyörä on vakaa kovissa vauhdeissa. JYRKKÄ SATULAKULMA – Hyvä ajoasento. LYHYT SATULAPUTKI – Pidempi hissimatka
HYDROFORMATTU RUNKO: Orbea on suunnitellut alumiinisten runkoputkien muodot ja seinämävahvuudet lisätäkseen rungon jäykkyyttä ja kestävyyttä. Monet putket ovat ohennettuja keskiosasta painon säästämiseksi ja ovat jämäkämpiä hitsaus-saumojen läheltä. Alumiinirunkojen valmistuksessa on käytetty yhtä hienostunutta tekniikkaa kuin hiilikuiturunkojen valmistuksessa. Orbea uskaltaa sanoa, että heidän alumiinirunkonsa eivät ole ikinä toiseksi parhaita verrattuna muihin.
LUOTETTAVUUS: Laufey on suunniteltu keräämään kilometrejä ja näkemään paljon erilaisia polkuja. Orbea on pitänyt rungon kevyenä ja valinnut komponentit kestäviksi, koska tällä mallilla on tarkoitus ajaa kovaa.
TAOTTU TAKAKOLMIO: Orbea on halunnut pyörään maksimaalisen rengastilan ja jäykkyyttä takakolmioon. Siksi Orbea on tehnyt Laufeyhyn oman takakolmion haarukan, joka on taottu ja sen jälkeen viimeistelty CNC-koneistamalla tarkasti Orbean standardin mukaisesti. Se ei ole uutta teknologiaa, eikä halpaa, mutta se oli Orbeasta loistava tapa tehdä Laufey.
Tekniset tiedot:
Frame Orbea Laufey Hydro Triple Butted 29″ Boost 12×148 ISCG 05
Fork Marzocchi Bomber Z2 140 QR15x110
Crankset Shimano MT511 32t
Headset FSA 1-1/8 – 1-1/2″ Integrated
Handlebar OC1 35mm 12mm Rise 780mm
Stem OC1 3D Forged 35mm interface 7º
Shifters Shimano Deore M6100 I-Spec EV
Brakes Shimano M6100 Hydraulic Disc
Cassette Sun Race 11-51t 12-Speed
Rear derailleur Shimano SLX M7100 SGS Shadow Plus
Chain Shimano M6100
Wheels Orbea OC1 29c Tubeless Ready
Tyres Maxxis Forekaster 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR
Tyres Maxxis Rekon 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR
Seatpost OC2 Dropper 31.6mm
Saddle Selle Royal 2043 HRN