Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
ESLA KÄVELYPYÖRÄ PUNAINEN

399,00 

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6418321650417 Categories: , ,

ESLA-Kävelypyörä on Suomessa valmistettu ja suunniteltu. Se on kehitetty vastaamaan käyttäjien vaatimuksia. Kävelypyörä on turvallinen liikkumisen apu niin ulkona kuin sisälläkin. Huolettomat puhkeamattomat solukumipyörät ovat sopivan pehmeät ja toimivat kaikenlaisilla alustoilla. Myös pyörät ovat Suomessa valmistettu ja testattu.

Kävelypyörä on hyvä rollaattori kauppa- ja asiointireissuille. Se taittuu tarvittaessa kätevästi kokoon ja se on helppo ottaa mukaan vaikkapa taksiin. Erittäin tilava tavarakori on jokaisen ESLA-Kävelypyörän vakiovaruste.

360 astetta kääntyvien etupyörien, yksilöllisesti säädettävien ohjaustankojen (molemmille käsille erikseen) sekä kunnollisten käsijarrujen ansiosta kävelypyörää on turvallinen käyttää. Stabiilin rakenteensa ansiosta kävelypyörä ei kaadu.

Kävelypyörässä on myös seisontajarrut ja pehmustettu istuin levähtämistä varten.

Kävelypyörässä on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu. Takuu ei koske kulumisesta, ruostumisesta tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita vikoja tai haittoja. Jokaisen ESLA-Kävelypyörän mukana toimitetaan varaosaluettelo ja käyttöohje.

Pituus 72 cm
Leveys 59 cm
Korkeussäätö 78 – 99 cm
Lukittavat seisontajarrut
Puhkeamattomat renkaat 200×50 mm
Tavarakori kiinteä kori
Paino 9.7 kg
Kantavuus 140 kg
CE-merkitty
Takuu 3 vuotta