Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
STIHL RLA 240 AKKUILMAAJA

269,00  188,30 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0886661333387 Categories: , ,

STIHL RLA 240 akulla toimiva nurmikon ilmaaja on ihanteellinen pienempien, epäsäännöllisempien nurmikkojen hoitamiseen. Tämä akkuilmaaja on varustettu STIHL AK Tuoteperheen akkujärjestelmällä ja hiljaisella sähkömoottorilla, mikä mahdollistaa nurmikon ylläpidon langattomasti ja voit nauttia täydellisestä liikkumisvapaudesta. 34 cm:n työleveyden ja säädettävän korkeuden avulla ilmaaja yhdistää suuren ohjattavuuden ja tehokkuuden – etenkin kulmikkailla nurmikoilla. Voit joko poistaa kuolleen ruohon ja sammaleen nurmikolta sammaleenpoistoyksiköllä tai antaa pystyleikkuuyksikön viiltää maanpintaa ja auttaa nurmikkoa saamaan elintärkeää happea. Kiinnitä vain tarvitsemasi työkalu muutamalla yksinkertaisella vaiheella, säädä työsyvyys portaattomasti kahvastosta ja aloita nurmikon ilmastus tai siivous. Mahdollisesti kertyvät kasvinjäännökset kerätään 50 litran keruusäiliöön. STIHL RLA 240 on energiatehokas ja erittäin kevyt ja vankka polymeerikotelonsa ansiosta. Helposti kulkevat pyörät tekevät siitä helposti liikuteltavan, taitettava ohjaustanko ja kaksi integroitua kantokahvaa yksinkertaistavat kuljetusta ja jousimekanismi tekee litiumioni-akun poistamisen ja väliasentoon laiton helpoksi.

Tekniset tiedot:
Nurmialue m² 0-500
Työleveys cm 34
Työsyvyys mm 15
Akkutyyppi Li-Ion
Nimellisteho W 900
Nimellisnopeus työkalulla r/min 3.300
Paino kg 14
Äänitehotaso taattu LWAd dB(A) 92
Äänenpainetaso mitattuna LpA dB(A) 75
Äänenpaineen toleranssitaso KpA dB(A) 3
Tärinä kahva ahw m/s² 4,8
Tärinät ovat siedettyjä K m/s² 2,4
Akkujärjestelmä AK

Sammaleenpoistoyksikkö
Sammaleenpoistoyksikön koukut poistaa sammaleen, ruohotukot, vanhan leikkuujätteen ja rikkaruohot sekä parantaa maan ilmanvaihtoa. Sammaleenpoistoyksikkö voi korvata pystyleikkuuyksikön mallissa RLE 240.PystyleikkuuyksikköZoom

Pystyleikkuuyksikkö
Kiinteät terät ilmastavat nurmikon tehokkaasti. Terävät, vankkarakenteiset terät tekevät tulosta sitkeästi ja taloudellisesti.

TYÖSYVYYDEN SÄÄTÖ
NURMIKON ILMASTUS TARPEEN MUKAAN. Pystyleikkurin työsyvyyden säätö varmistaa nurmikon ja maaperän tasaisen käsittelyn. Terien työsyvyyttä voidaan säätää kulloisenkin alustan mukaan. Tätä varten pystyleikkuriyksikköä voidaan laskea tai nostaa tarpeen mukaan.

KANTOKAHVA
HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

TAITETTAVA TYÖNTÖAISA
TILAA SÄÄSTÄVÄ SÄILYTYS. Taitettavan työntöaisan ansiosta laite voidaan helposti ja nopeasti taittaa kokoon. Näin voit kuljettaa ruohonleikkuria tai nurmikon ilmaajaa vaivattomasti ja säilyttää sitä tilaa säästäen.

KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT
PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

POLYMEERIKOTELO
KULUTUSTA KESTÄVÄ JA KEVYT. Erittäin kestävä ja tukeva polymeerikotelo kestää bensiiniä ja suojaa moottorilohkoa UV-säteilyltä. Laadukas muovi on myös poikkeuksellisen kevyttä.