Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
STIHL RE 118 KORKEAPAINEPESURI

329,00  230,30 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0795711880873 Categories: , ,

Helposti ohjattavan RE 118-painepesurin vahvuus piilee tehokkaan moottori/pumppuyksikön, työn helpottavan vakiovarustelun ja erittäin kompaktin ja kätevän kotelokonseptin yhdistelmässä. Nämä edut ulottuvat varsinaisten siivoustöiden ulkopuolelle, mikä helpottaa elämää ennen ja jälkeen tehtävän.

Helpompi kuljettaa
Säädettävä alumiininen teleskooppikahva ja käytännöllinen alumiininen kantokahva (vain RE 118 ja RE 128 PLUS) on suunniteltu yksinkertaistamaan liikkumista, kantamista ja lastaamista.

Helpompi puhdistus
STIHL-siivoojat selvittävät hankalimmatkin siivoustyöt, kuten sammaleiset päällystekivet tai autotallin katot lähes hetkessä.

Helpompi käsittely
Kompakti rakenne ja kattava vakiovarustelu takaavat helpon, kätevän käytön ja käsittelyn ennen käyttöä, käytön aikana ja sen jälkeen.

Rakennettu kestämään
Vankka kotelo, teräspunottu korkeapaineletku (vain RE 118 ja RE 128 PLUS) ja korkealaatuinen korkeapainepumppu, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut männät ja alumiininen pumppupää tekevät niistä pitkäikäisiä.

Helpompi varastoida
Nämä kompaktit puhdistusaineet sopivat ahtaimpiin tiloihin laajennettavan/sisäänvedettävän alumiinisen teleskooppikahvan, jaetun ruiskuliittimen sekä kätevien kaapeli- ja letkukiinnikkeiden ansiosta.

Kylmävesipainepesuri, jossa on alumiininen teleskooppikahva, suutin ja tarvikevarasto. Alempi kantokahva helpottaa lastaamista. Mukana letkun/virtakaapelin pidike, teräsvahvistettu korkeapaineletku, kuljetuskärry, pyörivät ja litteät suihkusuuttimet, pesuainesuihkusarja.

Tekniset ominaisuudet:

Malli nro. RE 118
Työpaine: 10-125 bar
Max. veden läpivirtaus: 500 l/h
Letkun pituus: 8 m
Teho: Sähkö
Sähkövoima: 2,1 kW
Paino: 17 kg