Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
VIKING GE 150 OKSAHAKKURI

519,00  363,30 

Erittäin tehokas apuväline puutarhatöihin!

5 varastossa

EAN: 64310985 Tuotetunnus (SKU): 0795711913380 Categories: , , Avainsana tuotteelle

Oksahakkuri erittäin tehokkaalla sähkömoottorilla ja erityisellä teräjärjestelmällä, jonka avulla haketat helposti paksutkin oksat sekä risut. Vaiennettu syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella täyttöaukolla. Tekee selvää jälkeä jopa 35 mm oksista.

Apilanmuotoinen syöttöaukko: Lyhyt kalteva syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella syöttöaukolla. Helpottaa huomattavasti monihaaraisten oksien ja risujen hakettamista.

Multi Cut 150: Sähköisen hakkurin Multi-Cut 150 -leikkausjärjestelmä koostuu melueristetystä terälevystä sandwich-rakenteessa, jossa on kääntyvät leikkuuterät. Sandwich terät ovat ihanteelliset keskisuurten oksien käsittelyyn.

Leveä alusta varmistaa, että STIHL-hakkuri pysyy hyvin pystyssä työn aikana ja helpottaa sen kuljetusta.

Erityisen kerrosrakenteisen teräkoneiston ansiosta haketettava materiaali silputaan optimaalisesti aiheuttaen vain vähäistä tärinää. Silppuamistulosta parantavat myös ylimääräiset siipiterät ja repimisnokat.

 

“Aivan loistava apu puutarhaan! Oksista tulee kariketta pensaiden alle ja kompostiastiaan. Oksia ei tarvitse kannella minnekään, saati kuljetella puutarhajätteen keräyspaikkaan. Yllättävän hiljainen näin tehokkaaksi koneeksi. Asetan koneen pressun toiseen päähän ja hakekasan kasvaessa, vedän haketinta taaksepäin pitkin pressua. Kun pressun pinnalla alkaa olla koko pressun pituinen jono haketettua oksaa, sammutan koneen, siirrän sen sivuun ja vedän pressun sinne, mihin haluan levittää hakkeen, kuten pensaiden tai tuijien alle. Kätevää!” Riina, Jussin tiimistä

 

Tekniset tiedot:
Kierrosluku 1/min 2.800
Teho W 2.500
Oksan paksuus Ø mm jopa 35
Ääniteho LwA dB(A) 99
Äänenpaine LpA dB(A) 89
Laitteen korkeus cm 114
Moottori 230 V~
Teräjärjestelmä Multi-Cut 150
Toleranssi KpA dB(A) 2
Paino kg 26