Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
HUSQVARNA 520IHE3 PENSASLEIKKURI 7,1KG

569,00  455,20 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7391883947661 Categories: , ,

Pitkävartinen, akkukäyttöinen ja päästötön Husqvarna 520iHE3 -pensasleikkuri vastaa suorituskyvyltään samankokoista polttomoottorikonetta. Suuri leikkuunopeus, jopa 3,5 metrin käyttösäde ja käyttövarmuus takaavat ammattitason tehon ja leikkuutuloksen. Laite soveltuu hiljaisen käyntiäänensä ansiosta erinomaisesti asuinalueille sekä hotelli- ja sairaala-alueille sekä muihin meluherkkiin ympäristöihin.
520iHE3:n kahvasto ja etäohjattava kulman säätö tekevät työstä helppoa erilaisisssa käyttökohteissa. Yhteensopiva kaikkien Husqvarnan BLi-akkujen ja latureiden kanssa. Hinta ei sisällä akkua ja laturia.

SavE™-tila tarjoaa pisimmän mahdollisen käyttöajan, vähentää melutasoa ja lisää tuotteen akun kestoa vähentämällä kierrosnopeutta. Ihanteellinen tehtäviin, jotka eivät vaadi täyttä tehoa. SavE™ -tila kytkeytyy päälle tai pois yhdellä painikkeella.

Ergonomisesti muotoiltu kahva varmistaa paremman käyttömukavuuden ja helpomman pääsyn hallintalaitteille.

Laitteessa on kestävä metallikotelo, joka suojaa moottoria ja vaihteistoa.

Leikkuuterän suuri nopeus – 4000 leikkausta minuutissa – varmistaa siistin ja tarkan tuloksen.

Leikkuulaitteen kulman säädetään helposti yhdellä kädellä käytettävällä kahvalla.

Kulman säädön ansiosta työasento säilyy ergonomisena, vaikka leikkuukorkeus vaihtuisi.

Hyvä ulottuvuus ja suurempi kapasiteetti. Leikkuuterän voi kääntää eri kulmiin, minkä ansiosta päältä leikkaaminen onnistuu maassa seisoen.

Leikkuuterä on helppo taittaa sivuun kuljetusta varten. Helpottaa kuljetusta ja säilytystä.

Moottorin alla oleva suojalevy suojaa moottoria kulumiselta ja vaurioilta.

Kapean ja ergonomisen rakenteen ansiosta pensasleikkuri on kevyt ja hyvin tasapainotettu, mikä takaa käyttömukavuuden kaikissa tilanteissa.

Matala melutaso luo miellyttävän työympäristön ja mahdollistaa pidemmän työajan myös julkisissa tiloissa. Akkukoneidemme melutaso on jopa 13 dB(A) alhaisempi kuin polttomoottorikoneiden. Kun melutaso alenee 3 dB(A), sen koetaan yleensä puolittuneen.

Valitsemalla tämän tuotteen voit luottaa siihen, että se aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä aktiivisen käytön aikana verrattuna perinteiseen bensiinikäyttöiseen tuotteeseen. Tämä akkukäyttöinen tuote ei aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä käytön aikana, ja samalla se tarjoaa saman tehon ja laadukkaan tuloksen, jota voi odottaa miltä tahansa Husqvarna-tuotteelta. On kuitenkin tärkeää huomata, että hiilidioksidipäästöjä aiheutuu tuotteen elinkaaren muissa vaiheissa, kuten tuotannon, lataamisen ja hävittämisen aikana.

Polttoainetta ei tarvitse lisätä, huollettavia osia on vähemmän ja vetojärjestelmän sähköinen ohjaus vähentää seisonta-aikoja ja käyttökustannuksia.

Leikkuunopeus 4 000 leikkuuta/min
Akku (ei mukana)
Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 36 V
Moottori
Moottorityyppi BLDC (harjaton)
Varusteet
Terän pituus 55 cm
Terän väli 32 mm
Akun mallinimi: Ei sisälly
Akkulaturi: Ei sisälly
Mitat
Tuotteen koko, pituus 227 cm
Length, transportation mode – metric 150 cm
Paino ilman akkua 4,2 kg
Ääni- ja melutaso
Äänentehotaso, taattu (LWA) 95 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 84 dB(A)
Tärinä
Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 1,7 m/s²
Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 2,6 m/s²