Jussin hullut

POLKUHINTA- VIIKOT!

Nyt Jussilla polkaistiin hintoja oikein kunnolla!
Tammi-Helmikuussa myymme kaikki varastossa olevat sähköpyörät (-20 %), normipyörät (-25 %) ja nastarenkaat (-30 %) superalella.
Lisäksi myös kaikki moottori- ja raivaussahat (-20 %) ja kesäkoneet (-15–25 %) lähtevät nyt melkoisen halvalla.
Tule hakemaan huippulaatua sopuhinnalla!Äitienpäivän Kaunotar ja muut lahjavinkit

Äitienpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 12.5. Miksipä et muistaisi äitiä tänä vuonna lahjalla, joka takaa turvalliset sekä huolettomat ajokilometrit tuleviksi vuosiksi?

Helkaman klassinen ja ajaton Kaunotar takaa turvallisen ajon niin kaupungissa kuin pidemmilläkin reissuilla. Kaunotar on loistava valinta äidille, jonka toiveissa on huoleton sekä hyvin varusteltu peruspyörä, jolla polkaisee vaivattomasti sekä työmatkat että vapaa-ajan reissut.

 

 

Liikkeistämme löydät Kaunottaren lisäksi myös muut loistopyörät äitienpäiväksi. Tässäpä koottuna Jussin vinkit äitienpäivälahjaksi:

 

Helkama Ainotar
Kevyt ja varmatoiminen, tyylikäs Ainotar on oiva valinta kaupunkipyöräksi. Mukana myös etukori ja hameverkko.Helkama Aino
Tyylikäs klassikko miellyttävän pystyllä ajoasennolla sekä matalalla jalannostokorkeudella.

Crescent Tove
Tyylikäs 7-vaihteinen citypyörä, jonka ergonomisesti muotoiltu istuin, pistosuojatut renkaat sekä mukavat kädensijat tekevät siitä loistavan matkakumppanin jokapäiväiseen ajoon.

Crescent Rissa
Kevyesti rullaava, varmatoiminen citypyörä, jonka 7 vaihdetta, säädettävä ohjainkannatin sekä lialta suojattu rullajarru varmistavat huolettomat ajokilometrit pitkäksi aikaa.

 

Tervetuloa hankkimaan äidille hyödyllinen lahja vuosiksi eteenpäin!

Viimeisimmät julkaisut