Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
HUSQVARNA 535I XP X-CUT AKKUSAHA

559,00  447,20 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7391883947388 Categories: , ,

Kevyt akkumoottorisaha ammattipuunhoitoon ja -puutöihin
Kevyt ja tehokas moottorisaha ammattimaista luotettavuutta arvostavalle käyttäjälle. Soveltuu loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille, puunhoitajille ja oliivinviljelijöille. Ominaisuuksiin kuuluvat erinomainen suorituskyky ja ergonomia sekä suuri teräketjun nopeus.

Tehokas hiiliharjaton moottori
Husqvarnan kehittämä edistyksellinen hiiliharjaton moottori on 25 % tehokkaampi kuin tavalliset harjalliset moottorit. Moottori tuottaa suuren ja tasaisen väännön.

Sama akkujärjestelmä sopii kaikkiin
Akku on suunniteltu vaativaan ja pitkäkestoiseen ammattikäyttöön. Husqvarnan akkujärjestelmä on suunniteltu siten, että samaa akkua voi käyttää lähes kaikissa kannettavissa koneissamme. Akku on mahdollista vaihtaa nopeasti vaikkapa trimmeristä puhaltimeen tai pensasleikkuriin ja työ jatkuu. Moottorisahoissa ja ruohonleikkureissa voidaan käyttää BLi20 tai sitä tehokkaampaa akkua.

Pikalukitteinen säiliön korkki
Pikalukitteinen säiliön korkki on helppo avata.

Vähäiset hiilipäästöt
Valitsemalla tämän tuotteen voit luottaa siihen, että se aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä aktiivisen käytön aikana verrattuna perinteiseen bensiinikäyttöiseen tuotteeseen. Tämä akkukäyttöinen tuote ei aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä käytön aikana, ja samalla se tarjoaa saman tehon ja laadukkaan tuloksen, jota voi odottaa miltä tahansa Husqvarna-tuotteelta. On kuitenkin tärkeää huomata, että hiilidioksidipäästöjä aiheutuu tuotteen elinkaaren muissa vaiheissa, kuten tuotannon, lataamisen ja hävittämisen aikana.

Automaattinen ketjujarru
Takapotkutilanteessa tehokas, automaattinen ketjujarru pysäyttää ketjun välittömästi, mikä pienentää loukkaantumisriskiä.

Irtoamattomat terämutterit
Löystyvät terämutterit pysyvät tallessa.

Polttomoottorin suorituskyky
Akku on voimanlähteenä yhtä tehokas, luotettava ja pitkäikäinen kuin polttomoottori – eikä tuota lainkaan päästöjä. Lisäksi akku toimii yhdellä latauksella yhtä kauan kuin mihin tankillinen polttoainetta riittää.

Vaatii vain vähän ylläpitoa
Polttoainetta ei tarvitse lisätä, huollettavia osia on vähemmän ja vetojärjestelmän sähköinen ohjaus vähentää seisonta-aikoja ja käyttökustannuksia.

Intuitiivinen näppäimistö
Näppäimistön käyttö on tehty yksinkertaiseksi, ja voit helposti säätää asetuksia painikkeen painalluksella.

Energiaa säästävä SavE™-tila
SavE™-tila tarjoaa pisimmän mahdollisen käyttöajan, vähentää melutasoa ja lisää tuotteen akun kestoa vähentämällä kierrosnopeutta. Ihanteellinen tehtäviin, jotka eivät vaadi täyttä tehoa. SavE™ -tila kytkeytyy päälle tai pois yhdellä painikkeella.

Suuri teräketjun nopeus
Suuri teräketjun nopeus takaa tasaisen leikkuutuloksen

Automaattinen sammutus
Laite sammuu automaattisesti, kun se on ollut 3 minuuttia käyttämättömänä. Tämä pidentää akun käyttöikää ja vähentää myös loukkaantumisriskiä, kun laite jätetään valvomatta. Kun ketjujarru on käytössä, laite sammuu 30 minuutin kuluttua.

Ketjunnopeus maks.teholla 20 m/s
Akun jännite 36 V
Akun tyyppi Li-Ion
Varusteet
Suositeltu terälevyn pituus, min. 25 cm
Ketjujako .325″ mini
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 35 cm
Teräketju SP21G
Akku Ei sisälly
Terälevyn pituus 12 in
Mitat
Paino (ilman akkua) 2,6 kg
Ääni- ja melutaso
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 93 dB(A)
Äänentehotaso, taattu (LWA) 106 dB(A)
Tärinä
Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 2,8 m/s²
Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 2,5 m/s²