Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
STIHL MH 585.0 JYRSIN

1 099,00  769,30 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0886661755882 Categories: , ,

MH 585 suuremmille alueille: Työleveys 85 cm ja tehokas Kohler-moottori takaa sen, että isot alueet sekä pellot möyhentyvät tehokkaasti. Optimoitu tärinänvaimennusjärjestelmä suojaa lihaksia ja niveliä. Laadukkaat komponentit sekä vakaa ja tukeva runkorakennet. Lisävarusteet täydentävät kokonaisuuden ja antavat laitteelle pitkän käyttöiän.

 

HUOMAA TOIMITUS! Jussi kuljettaa koneen ilmaiseksi tietyllä Oulun alueella (postinumeroalueen löydät pienkoneiden esittelysivulla tai kassalla). Jos olet tilaamassa konetta OULUN ALUEEN ULKOPUOLLELLE, ole yhteydessä info@jussinpyora.fi tai soittamalla 044 725 5201. Rahdin hintaan vaikuttaa paikka, jonne kone tilataan. Tarkistamme sinulle ensin rahdin hinnan. Ole yhteydessä ja hoidetaan rahtiasiat kuntoon!

 

STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ
MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Laitteen käyttö tuottaa tärinää, joka tuntuu ennen kaikkea kahvan alueella. STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän puskuri- ja jousiosat vähentävät moottorin tärinän siirtymistä kahvan alueelle ja siten kehoosi. Lopputulos: Laite pysyy kädessä rauhallisemmin, joten voit työskennellä väsymättä.

Helppokäyttöinen kaasu
STIHL jyrsimiä ohjataan molemmista kahvoista.
Siksi myös kaasu on välittömässä läheisyydessä:
työntöaisassa olevaa kierroslukusäädintä on helppo
käyttää peukalolla, jolloin teho on tarkasti hallittavissa.

Irroitettavat terät
Kaikki STIHL jyrsimet ovat varustettu irroitettavilla terillä, jolloin voit helposti säätää työskentelyleveyttä. Suojalaatat sivuilla suojaa sivulla olevia kasveja kynnön aikana.

Jyrsinterät
Erikoismuotoiltujen STIHL jyrsinterien toimintajärjestys
on optimoitu, joten ne muokkaavat maan
mahdollisimman tehokkaasti.

Säädettävä kahva
Kahva voidaan säätää yksilöllisesti sekä vaaka- että pystysuunnassa mukavaan ja ergonomiseen työasentoon, ilman työkaluja. Kuljetuksen ja varastoinnin aikana kahvat saa taitettua helposti pienempään tilaan.

TEHOKAS OHV-MOOTTORI
TEHOKAS JA PITKÄIKÄINEN. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta vahva OHV-moottori on erityisen suorituskykyinen. Kannen yläpuolisten venttiilien ansiosta bensiini-ilmaseos palaa erityisen puhtaasti ja tehokkaasti. Tämän moottorityypin ominaisuuksia ovat suuri vääntö ja kestävyys.

Puhdistusasento
Puhdistusasennossa jyrsimen terät ovat hyvin
ulottuvilla. Ne on silloin helppo puhdistaa, irrottaa
tai kiinnittää.2 kuljetuspyörääZoom
2 kuljetuspyörää
STIHL jyrsimien kuljetuspyörät helpottavat koneen siirtoa ja kuljetusta huomattavasti. Työskentelyn aikana ne on helppo taittaa ylös pois tieltä.

Jarrutanko
Säädettävällä jarrutangolla voit säätää koneen toimintanopeutta. Mitä syvemmällä tanko on, sitä enemmän se jarruttaa menoa.

Tekniset tiedot:
Työleveys cm 12
Hakkurisarjan halkaisija cm 32
Moottori 1V + 1R
Tankin kapasiteetti L 1,4
Moottorin tyyppi Serie HD675 OHV SC
Iskutilavuus cm³ 149
Nimelliskierrosnopeus rpm 2.900
Taattu äänitehotaso, LWA dB(A) 93
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 79
Epävarmuustekijä äänenpainetaso KpA dB(A) 2
Tärinä, ohjaustanko ahw m/s² 5
Tärinä, epävarmuus K m/s² 2,5
CO2 g/kWh 725