Koronapandemian luoman maailmanlaajuisen pyöräilybuumin seurauksena, kaikki verkkosivuillamme listatut pyörät eivät ole välttämättä saatavilla liikkeissämme.
Voit varmistaa pyörän saatavuuden piipahtamalla liikkeessä, laittamalla viestiä osoitteeseen info@jussinpyora.fi tai soittamalla 044 725 5202.

Tähän paikka nostolle esim HUOLTOTARJOUS!

Alateksti tähän -20%

Katso lisää

Kysy lisää myymälästä – tai piipahta paikan päällä

Etkö löytänyt tarvitsemaasi verkosta tai kaipaatko asiantuntijan apua? Kivijalkamyymälämme palvelevat sinua Oulussa ja Kemissä joka viikko maanantaista perjantaihin.

Jussin Pyöräpiste ja Kemin pyörä ja varaosa ovat pyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliikkeitä, jotka ovat palvelleet asiakkaitaan uskollisesti vuodesta 2006 saakka. eJussi on näiden perinteisten ja tunnettujen kivijalkamyymälöiden pikkuveli, joka parantaa tuotteiden ja palveluiden saatavuutta sekä tuo Jussin brändin uudelle vuosikymmenelle.

Myymälöihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioithan, että hoidamme huollot aina paikan päällä! Tästä johtuen varaosavarastomme on myös laajempi liikkeessä kuin verkossa, joten ethän epäröi kysyä lisää tai piipahtaa paikan päällä tarvittaessa.

 

TUIRA

Tuiran liikkeemme valikoimasta löydät kattavasti pyöriä ja pienkoneita, tarvikkeita ja varaosia sekä polkupyörien ja pienkoneiden huoltopalvelut. Sähköpyöräpisteemme löydät vastapäätä Tuiran myymäläämme.

Valtatie 49, 90500 Oulu
Polkupyörät p. 044 725 5202
Pienkoneet p. 044 725 5201
info@jussinpyora.fi

Palaute
palaute@jussinpyora.fi

Avoinna:
Ma–pe 9–18
La 9–14
Su SULJETTU

 

OULUNLAHTI

Oulunlahden liikkeemme valikoimasta löydät pyörät, pienkoneet sekä pyörien varaosat ja tarvikkeet. Polkupyörä-huoltomme hoitaa kaiken merkkiset polkupyörät huippu-kuntoon. Otamme vastaan myös huollettavat pienkoneet, jotka kuljetamme pienkoneiden huoltopisteellemme Tuiraan.

Jukolankuja 1–3, 90410 Oulu
p. 044 725 5205
info@jussinpyora.fi

Palaute
palaute@jussinpyora.fi

Avoinna:
Ma–pe 9–17
La 9–14
Su SULJETTU

Kemin pyörä ja varaosa

 

Kemi

Kemin Pyörä ja Varaosa on polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike Kemissä. Tarjoamme kaikille myymillemme tuotteille käytönopastusta, huoltoa, huolto-opastusta ja varaosapalvelua. Meillä on myös polkupyöriä vuokrattavana.

Polkupyöräliikkeemme toiminta on keskittynyt Kemin ja Meri-Lapin alueelle, mutta palvelemme mielellämme asiakkaita laajemmallakin alueella. Kemin Pyörä ja Varaosa on täyden palvelun polkupyöräliike kaikkiin pyörä- ja pienkonetarpeisiisi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Täikönkatu 1 94100 Kemi

p. 016 221 092
aarne.kauhanen@pp1.inet.fi

Avoinna
Ma–pe 9–18
La 9–15
Su SULJETTU

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

YhteydenottoTarjouspyyntö