Jussin pyöräpisteen
Avoimet työpaikat


REMPSEÄ POLKUPYÖRIEN MYYJÄ

Jussin Pyöräpiste on oululainen polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike. Meijän palvelu perustuu asiantuntemukseen sekä helekkarin pitkään kokemukseen ja osaamiseen pyörien ja pienkoneiden parissa. Myymälöitä meillä on Oulusa kaksin kappalein – Tuirassa ja Oulunlahessa.

Nyt etsimme Tuiraan kesäsesongille 2023

REMPSEÄÄ POLKUPYÖRIEN MYYJÄÄ

Onko sulla tietoa erilaisista polkupyöristä ja niijen soveltuvuudesta erilaisiin tarkoituksiin erilaisille käyttäjille? Hae Myyjä-Jussiksi tulevalle kesäsesongille. Tarjolla olis nimittäin huippupaikka ja vaatimuksiakin on vain pari. Me toivottas sun olevan luonteeltas ratkaisukeskeinen, vastuuntuntoinen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen. Ois tietty myös kiva, jos sulta löytys muitakin Jusseille ominaisia piirteitä, kuten rempseää asennetta, tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarvittaessa myös mahdollisuutta joustaa.

Myyjä-Jussin hommiin kuuluu huolehtia myymälähygieniasta sekä varastosta ja tilauksista yhdessä muun tiimin kanssa. Ja vaikka nyt haetaan tekijää Tuiraan, pääset välillä myös Oulunlahden myymälään tekkeen kauppaa. Vaihtelu virkistää.

Me Pyöräpisteellä tarjotaan sulle mielenkiintoinen, monipuolinen ja alati kehittyvä tehtävä sekä hyvin yhteen pelaava tiimi tuekses. Ja kun hoidetaan sesonki kunnialla, hyvälle tekijälle voi olla hommia välillä myös sesongin ulkopuolella.

Miltä kuulostaa? Ootko meidän uus supermyyjä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, tiivis esittely itsestäs ja ansioluettelo mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@jussinpyora.fi.

Muistahan otsikoida hakemuksen POLKUPYÖRIEN MYYJÄ. Hakuaikaa on maanantaihin 24.4. asti, mutta ole nopia! Paikka täytetään heti sopivan Jussin löydyttyä.

Palkkaus: Kaupan alan TES.

Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Työaika: 25–37,5h / viikko.

Työn kesto: Sesonkiapu, 24.4.–31.8.2023.

Haku päättyy: Heti sopivan Jussin löydyttyä.

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus, tiivis esittely itsestäsi ja CV osoitteeseen: rekry@jussinpyora.fi. Tiedustelut rekry@jussinpyora.fi .