Jussin pyöräpisteen
Avoimet työpaikat


NÄPPÄRÄ POLKUPYÖRIEN KORJAAJA

Jussin Pyöräpiste on oululainen polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike. Meijän palvelu perustuu asiantuntemukseen sekä helekkarin pitkään kokemukseen ja osaamiseen pyörien ja pienkoneiden parissa. Myymälöitä meillä on Oulusa kaksin kappalein – Tuirassa ja Oulunlahessa.

Nyt etsimme Tuiraan kesäsesongille 2023

NÄPPÄRÄÄ POLKUPYÖRIEN KORJAAJAA

Onko sulla rasvaa näpeissä? Osaatko muuttaa vanhan lähes uudeks? Löytyykö kokemusta erilaisista polkupyöristä, niiden korjaamisesta, huoltamisesta, varaosista ja tarvikkeista?

Jos löydät viat asiakkaan antaman kuvauksen perusteella sekä ratkaisut vikojen korjaamiseen ripeästi, olet etsimämme Huolto-Jussi. Tämän lisäksi olet toki vastuuntuntoinen, huolellinen ja kiinnostunut kehittämään taitojasi. Eikä tiimityöskentely, oma-aloitteisuus sekä joustavuus ole sulle vain sanoja. Ja jos muuten osaat kaiken tämän lisäksi huoltaa ja korjata myös sähköpyöriä, alappa kalappia Tuiran suuntaan.

Kuulostaako siltä, että nyt osu? Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, tiivis esittely itsestäs ja ansioluettelo meille mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@jussinpyora.fi. Otsikoi hakemuksesi POLKUPYÖRIEN KORJAAJA / HUOLTAJA.

Palkkaus: Kaupan alan TES / Kokemuksen ja taitojen mukaan.

Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Työaika: 37,5h / viikko.

Työn kesto: Sesonkiapu, 1.5.–31.8.2023

Haku päättyy: Heti sopivan Jussin löydyttyä.

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus, tiivis esittely itsestäsi ja CV osoitteeseen: rekry@jussinpyora.fi