REKRY: Haemme polkupyörä-/pienkonekorjaajaa sekä kahta myynnin osaajaa Ouluun

Etsimme osaavaa polkupyörä-/pienkonekorjaajaa sekä kahta rempseää myynnin osaajaa Ouluun. Jos tunnistat itsesi osittain tai kokonaan alla olevasta kuvauksesta, niin saatat olla etsimämme Jussi.

 

Tiiäkkö semmosen Jussin, jolta hoituu hommat, kunhan vaan viitit kysästä? Just se Jussi, jolta hoituu niin pyörän fiksailut kuin pienkonehuollotkin. Tunnekko sen?

Entäs tiiäkkö semmosen Jussin, joka aina tietää minkälaisen pyörän tai moottorisahan tarttet. Ettet suotta osta itelles liian järeää peliä vaan semmosen pelin, jota oikeasti tarttet. Niin ja osaahan se Jussi muuten käyttää facebookkiakin ja instagrammiakin. Tunnekko sen?

No me tarttettas just sellnen Jussi, tai itse asiassa muutamakin. Hakusessa olisi siis huolto-Jussi sekä muutama myynti-Jussi.  Eli jos oot semmonen huolto-Jussi, jolta hoituu koneen kuin koneen korjaukset tai myynti-Jussi, jolta löytyy aina jämptiyttä ja rempseyttä hypätä mukaan asiakaspalveluun, ni kerrohan meille itestäs! Tai jos tunnet tommosen Jussin niin alahan kertoo sille, että me tarttettas se tänne. Hakemukset voipi laittaa osoitteeseen villiratas (at) mail.suomi.net. Paras olisi kuitenkin, jos viittisit ottaa mopon tai pyörän alle ja hurauttaa käymään meidän myymälällä.

Haku auki, kunnes oikeat Jussit löytyvät.