HOX! Koronapandemian luoman maailmanlaajuisen pyöräilybuumin seurauksena kaikki verkkosivuillamme listatut pyörät eivät ole välttämättä saatavilla liikkeissämme.
Voit varmistaa pyörän saatavuuden piipahtamalla liikkeessä, laittamalla viestiä osoitteeseen info@jussinpyora.fi tai soittamalla 044 725 5202.

Tähän paikka nostolle esim lumilingot!

Alateksti tähän -20 %

Katso lisää

eJussin Pyörävalikoima

eJussin laajasta valikoimasta löytyy sopiva polkupyörä jokaiseen tarpeeseen ja jokaiselle perheenjäsenelle. Lasten ja nuorten pyörät, kaupunkipyörät sekä perinteiset hybridit ja sähköpyörät sopivat päivittäiseen koulu- ja työmatkaliikenteeseen sekä rentoon kruisailuun. Huippulaadukkaat maastopyörät, maantiepyörät ja fatbiket sähköllä ja ilman sopivat taas ammattialaisten ja intohimoisten harrastajien käyttöön.

Edustamiimme pyörämerkkeihin kuuluvat Felt, Orbea, Crescent, Rock Machine, KTM, Helkama, Haibike, Madison, Merida, Monark, Superior, Frappe, Mongoose ja Winora.

Ostaessasi menopelin meiltä, saat pyörän aina luovutushuollettuna, yli 30 vuoden kokemuksella. Kun vuosihuollon aika koittaa, voit kiikuttaa pyöräsi lähimpään myymälään tai tilata pyörääsi sopivat varaosat suoraan kotiovellesi.

Tähän paikka nostolle KEVÄÄN UUTUUDET!

Alateksti tähän -20 %

Katso lisää
Bianchi
Crescent
Felt
Haibike
Helkama
Monark
Orbea
KTM
Merida
Husqvarna
Honda
Stihl
Winora