Kuukauden tuotetärppi: polkupyörän valaisin

 

Iltojen pimetessä on viimeistään aika ottaa käyttöön polkupyörän valaisimet. Asianmukaisella pyörän valolla varmistat niin oman kuin muidenkin turvallisuuden pimeässä liikenteessä, oli sitten kyseessä varhaiset pyöräilyt töihin tai pyöräretket syksyn pimeyttä ihastellessa. Jussin Pyöräpisteestä löydät pyörääsi kätevät ja turvalliset valaisimet.

 

Knog Plus -etuvalo antaa takaa hyvän näkyvyyden ja on vaivaton kiinnittää.

 

Pyörävalot eivät suotta ole lakisääteinen vaatimus. Pyörän lamppu auttaa muita havaitsemaan pyöräilijän ajoissa, mutta myös polkupyöräilijää itseään näkemään paremmin pimeällä liikkuessa. Erityisesti vauhdikasta pyörälenkkeilyä tulisi harrastaa pimeällä vain kunnollisten valojen ja heijastimien kanssa. Pyörässä heijastimia tulee olla takana, edessä ja sivulla, mutta lisäksi heijastimet vaatteissa tai heijastinliivin käyttö on suositeltavaa. Lain mukaan etuvalo on pakollinen pimeällä ja hämärällä. Lisäksi punaista takavaloa olisi hyvä käyttää. Takavaloa ei saa kuitenkaan käyttää etuvalona.

Polkupyörän lamppuja on olemassa montaa eri sorttia. On pattereilla toimivia-, dynamo- ja USB-ladattavia valaisimia sekä myös lampullisia kypäriä. Pyörän pinnoihinkin voidaan hankkia pieniä LED-valoja. Turvallisuuden lisäämiseksi pyöriin voidaan asettaa myös suunta- tai vilkkuvaloja, kunhan niitä on parillinen määrä sekä niiden valo on keltainen tai ruskeankeltainen. Myös otsalamppu sopii hyvin pyöräilijän valaisemiseen.

 

Knog Plus -takavalo

 

Pyörän voi valaista kevyesti ja helposti. Knog Plus -valot saat helposti kiinnitettyä pyörään magneeteilla tai klipsillä! Pieni ja kevyt USB-ladattava valaisin mahtuu myös taskuun, eikä sinun tarvitse huolehtia pyörän valojen raahaamisesta. Valon voi siis kiinnittää vaikkapa vaatteisiin, vain mielikuvitus on rajana! Meiltä löydät sekä etu- että takavalot pyörääsi.

Knog PWR Commuter on puolestaan USB-ladattava, ohjelmoitava valaisin, joka toimii samalla vara-akkuna vaikkapa puhelimen lataukseen hätätilanteita varten. ModeMaker -sovelluksella voit itse ohjelmoida mieleisesti valomoodit. 850mAh power bankilla saat ladattua akkuasi, mikäli laturi on päässyt unohtumaan kotiin. Lampussa on myös neljä älykkään akun merkkivaloa, joista näkee, paljonko virtaa on jäljellä.

 

Knog pwr commuter -valaisin

 

Näy paremmin syyspimeässä ja hae laadukas polkupyörän valaisin meiltä!

Viimeisimmät julkaisut