Jopo – nimensä mukaisesti jokaisen polkupyörä

Jopon tarinaa on kerrottu aina 1960-luvulta saakka, jolloin nykyisin Suomen myydyimmän polkypyörän valmistus aloitettiin Helkaman tehtaalla Hangossa. Mutta miten Jopo on rullannut tiensä suoraan pyöräilykansan sydämiin?

 

Jopon nimi tulee sanoista jokaisen polkupyörä ja nimensä mukaisesti se sopiikin jokaiselle pyöräilijälle iästä ja koosta riippumatta. Jopon suosio kasvaa vuosi vuodelta sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa, ja valmistajan mukaan yksi syy Jopon suosioon onkin sen “rento ja kaiken kokoisille sopiva design, joka saa hymyilemään”. Jopot kootaan suurimmaksi osaksi käsityönä aina viimeisteltyjä yksityiskohtia myöten. Tiesitkö, että Jopot valmistetaan edelleen Suomessa, Helkaman tehtaalla Hangossa?

Vaikka Jopoa on valmistettu jo yli 50 vuoden ajan, on se silti pysynyt ajan hermolla säilyttäen paikkansa Suomen eniten myytynä yksittäisenä polkupyörämallina. Jopo-perheestä löytyykin nyt perinteisen 24-tuumaisen mallin lisäksi jopa sähköavusteinen Jopo Electro sekä perheen pienimmille suunnattu, apurattailla varustettu 12-tuumainen malli. Myös värivalikoima on laaja, ulottuen aina perinteisestä mustasta ja valkoisesta ihanaan turkoosiin sekä kirkkaan keltaiseen.

Jopolla polkaiset takuulla tyylikkäästi niin työ- tai koulumatkat kuin koko perheen pyöräreissutkin. Joko sinun pihastasi löytyy jokaisen polkupyörä?

 

 

Viimeisimmät julkaisut