Pyörät!

Merkki

valitut filtterit
HELKAMA E7i 28″ 7V PUNAINEN, KOKO 48 CM

2 999,00 

Enemmän tehoa ja vääntöä, enemmän ajomukavuutta! Suosittu Helkama E7i -sähköpyörä tehokkaamalla moottorilla, suuremmalla 504 Wh akulla sekä etujousituksella. Saatavilla kaksi väriä (punainen ja grafiitti) sekä kaksi runkokokoa (48cm ja 54cm). Pyörä on valmistettu Helkaman Hangon pyörätehtaalla.

Varasto loppu

Tilaa ilmoitus kun tuotetta on saatavilla

EAN: 64610016 Tuotetunnus (SKU): 6417492120507 Categories: , , , Avainsana tuotteelle

Enemmän tehoa ja vääntöä, enemmän ajomukavuutta! Suosittu Helkama E7i -sähköpyörä tehokkaamalla moottorilla, suuremmalla 504 Wh akulla sekä etujousituksella.

Tämä käytännöllinen e-city -kategorian sähköpyörä sopii kaikille matalan jalannostokorkeuden ansiosta. Pyörän mukava, pysty ajoasento ei rasita hartioita ja pitää katseen ylhäällä ajon aikana. Lukittava etujousitus pehmentää tien töyssyt ja kuopat. Säädettävän ohjainkannattimen avulla säädät ajoasennon juuri sinulle sopivaksi.

Toimintavarma ja lähes huoltovapaa Shimano Nexus 7 -napavaihteisto on helppo käyttää. Tehokkaammalla Shimano Steps E6110 -moottorilla matka taittuu jouhevasti. Tehokas moottori on suunniteltu reagoimaan nopeasti, mikä lisää turvallisuutta nopearytmisessä liikenteessä. Moottori on myös yksi markkinoiden kevyimmistä (n. 2,7 kg) ja kompakteimmista, ja jonka suurempi vääntö (60 Nm) yhdessä suuremman akkukapasiteetin (504Wh) kanssa tarjoavat miellyttäviä lisäkilometrejä pyörämatkoille sekä lisäävat toimintasädettä jopa 185km asti*.

Selkeästä Shimano SC-E6100 -näytöstä (2,7″) seuraat matkanteon kaiken tiedon helposti ja näppärästi. Ajotietokone näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, kellonajan, vaihteet, arvioidun jäljellä olevan toimintamatkan sekä akun varaustilan. Ohjaustangossa sijaitsevassa valintakytkimessä on kaksi suurta ja selkeää painiketta, joista vaihdat avustustasojen (ECO, NORMAL, HIGH) välillä sekä liikut näytön valikoissa.

Voit yhdistää pyöräsi Bluetoothin avulla Shimano E-Tube Project -sovellukseen, joka mahdollistaa ajoasetusten muokkaamisen langattomasti. Voit säätää asetukset vastaamaan omaa ajotapaasi ja mieltymyksiäsi suoraan sovelluksesta. Voit myös luoda kaksi eri profiilia, vaihtaa niiden välillä ajon aikana, sekä tarkastella ajotietojasi.

Kattavasti varustellussa Helkama E7i:ssä on vakiovarusteena Herrmansin etu-ja takavalot, jotka ottavat virtansa akusta. Pyörässä on myös lokasuojat, vakuutusyhtiön hyväksymä runkolukko, seisontatuki sekä AtranVeloSystem -tavarateline, johon kiinnität helposti korin tai laukun.

*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimikapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100 kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/h tasaisella tiellä.

Lataa pyörän suomenkielinen E6100 käyttöopas ja Shimano Steps pikaohje

Lue lisää Shimano Steps E6100 järjestelmästä

  • RUNKO Alumiini
  • ETUHAARUKKA Suntour NEX E25, 50mm
  • VAIHTEISTO Shimano Nexus 7 napavaihde
  • ETUJARRU Shimano MT200 hydraulinen levyjarru
  • TAKAJARRU Jalkajarru
  • RENKAAT Schwalbe Energizer Plus 28″ 47-622
  • MOOTTORI Shimano Steps DU-E6110 / 60 Nm
  • AKKU MALLI Shimano Steps BT-E6001 / 504 Wh
  • AKUN LATAUSAIKA 7,5 h
  • NÄYTTÖ Shimano SC-E6100

Hinta:  2 999€

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 190 × 30 × 100 cm